Ανακαίνιση Μπάνιου

 Μπάνιο μοντέρνο
Μπάνιο vintage
Μπάνιο με κρυφό φωτισμό

Ανακαίνιση μπάνιου με την anakainisi

Στα παλιά σπίτια κυρίως, το μπάνιο είναι ένας από τους χώρους που παρουσιάζει τις μεγαλύτερες φθορές. Ένα μπάνιο θα πρέπει να παρέχει αίσθηση φρεσκάδας, καθαριότητας, να είναι πρακτικό, άνετο και πάνω απ’ όλα οι εγκαταστάσεις του να πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας.

Ενδεικτικές εργασίες για την ανακαίνιση μπάνιου…

 Σχεδιασμός φωτορεαλιστικής απεικόνισης μπάνιου.
 Καθαίρεση των παλαιών ειδών υγιεινής του λουτρού.
 Καθαίρεση των παλαιών πλακιδίων ή μαρμάρων από τα τοιχία & το δάπεδο του λουτρού.
 Καθαίρεση του παλαιού δικτύου ύδρευσης & αποχέτευσης & κατασκευή νέου δικτύου.
 Αποστολή κάδου στο έργο & αποκομιδή των μπαζών.
 Καθαίρεση & αντικατάσταση των παλαιών ηλεκτρολογικών γραμμών (εσωτερικά στο λουτρό).
 Εφαρμογή νέου σοβά για την εξομάλυνση των τοιχίων, έπειτα από την καθαίρεση των παλαιών πλακιδίων.
 Τοποθέτηση νέων πλακιδίων της αρεσκείας σας.
 Τοποθέτηση νέων ειδών υγιεινής της αρεσκείας σας.
 Τοποθέτηση νέου θερμαντικού σώματος ή πετσετοκρεμάστρας.
 Τοποθέτηση θερμοσίφωνα ή ηλιακού.
 Καθαρισμός του χώρου με το πέρας των εργασιών.

Στην anakainisi

Σας παρουσιάζουμε δύο με τρεις διαφορετικές προτάσεις, ώστε  να μπορέσετε  να επιλέξετε με ακρίβεια & αντικειμενικότητα, για το ποια εργασία σας ταιριάζει εργονομικά, ποιοτικά, κατασκευαστικά και βεβαίως οικονομικά.

Επικοινωνείτε πάντα με έναν ανεξάρτητα από το πλήθος των εργασιών που θα χρειαστεί το σπίτι σας!
Εργοδηγός ή μηχανικός στο έργο, επιβλέπει και καθοδηγεί τις εργασίες!
 Δεσμευόμαστε για τις εργασίες που αναλαμβάνουμε & την ολοκλήρωσή τους, σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα!
 Σας προτείνουμε λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες & τα χρήματα που είστε  διατεθειμένοι να ξοδέψετε.
Γραπτή εγγύηση για όλες τις εργασίες που αναλάβαμε, με σκοπό την διασφάλιση του πελάτη μας και την τεχνική υποστήριξη του ακινήτου και μετά το πέρας των εργασιών.

Πληθώρα Ποικιλία σε χρώματα και σχήματα σε πλακιδίων (Βιομηχανικού Τύπου ,Μωσαϊκού , Μάρμαρου , Ξύλου )

Από τις μεγαλύτερες γκάμες σε Μαρμαρά και Γρανίτες.

Μεγάλη Ποικιλία στα Υλικά κατασκευής (Στόκους , Κόλλες , Υδραυλικοί Σωλήνες , Αδιάβροχες Πρίζες)

Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού. Σε Ιταλικές & Ισπανικές Γραμμές.

Μεγάλη Ποικιλία στα Είδη Υγιεινής (Αξεσουάρ ,Βρύσες, Έπιπλα μπάνιου, Θερμαντικά σώματα, Καθρέπτες, Καμπινές, Λεκάνες, Μπανιέρες, Νιπτήρες, Ντουζιέρες, Υδραυλικά, Φύλλα μπανιέρας, Χώροι ευεξίας

Η δική μας ευθύνη είναι να αποδώσουμε τον καλύτερο αποτέλεσμα , να εκμεταλλευτούμε το χώρο με μια σωστή χωροταξική μελέτη ώστε να εκμεταλλευτούμε τον χώρο σας όσο τον δυνατό καλυτέρα . Είμαστε διπλά σας για να υλοποιήσουμε βήμα βήμα όλα σας τα όνειρα.

Ανακαίνιση Μπάνιου πολλές ιδέες

Ανακαίνιση μπάνιου με την anakainisi

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να προβεί κάποιος στην Ανακαίνιση Μπάνιου. Ένας από τους σημαντικότερους, η παλαιότητα του μπάνιου & κατ΄επέκταση τα προβλήματα στη λειτουργία του. Τα παλιά μπάνια εμφανίζουν κυρίως βλάβες στις υδραυλικές εγκαταστάσεις. Υγρασίες, διαρροές στο δίκτυο ύδρευσης, φθαρμένα & σπασμένα πλακάκια είναι κάποια από τα προβλήματα, μας υποχρεώνουν να προβούμε στην ολική ανακαίνιση του μπάνιου μας.

Η παλαιότητα όμως δεν είναι ο μόνος λόγος για να προβεί κάποιος σε Ανακαίνιση Μπάνιου. Τα χρόνια περνάνε & η παλαιομοδίτικη αισθητική καθώς & η ανάγκη για ανανέωση του χώρου σε μια πιο λειτουργική διάταξη  καθιστά επίσης ένα λόγο για ανακαίνιση. Οποιοσδήποτε & αν είναι ο λόγος, η anakainisi είναι εδώ για να σας βοηθήσει & να δημιουργήσει για εσάς το ιδανικό μπάνιο! Η anakainisi, πρωτοπόρος στον τομέα της ανακαίνισης έχει αποδείξει στους πελάτες της, ότι η εμπειρία για την οργάνωση & κατασκευή ενός έργου, καθώς & ο επαγγελματισμός των ανθρώπων μας, είναι το κλειδί για μια επιτυχημένη ανακαίνιση. Δουλεύουμε με την μέθοδο “με το κλειδί στο χέρι”. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες προτάσεις & αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό, την οργάνωση, την κατασκευή & γενικά την ριζική ή μερική ανακαίνιση του μπάνιου σας, γρήγορα, υπεύθυνα & οικονομικά.

Στην anakainisi σχεδιάζουμε & οργανώνουμε την ανακαίνιση του μπάνιου σας!!

Τι περιλαμβάνει η μελέτη & σχεδίαση ενός μπάνιου;

Αυτοψία στον χώρο του μπάνιου.
Συζήτηση με τον πελάτη για τις αναδιαμορφώσεις που επιθυμεί να γίνουν, σύμφωνα πάντα με τον οικονομικό του προϋπολογισμό.
Αποτύπωση & καταμέτρηση του μπάνιου για την δημιουργία νέας κάτοψης & καταγραφή όλων των εργασιών που θα χρειαστεί ο χώρος
Παρουσίαση (στον εκθεσιακό μας χώρο) των νέων κατόψεων που έχουμε ετοιμάσει για εσάς καθώς & μια σειρά από εναλλακτικές προτάσεις, για να επιλέξετε με την σειρά σας το σενάριο που αρμόζει στην αισθητική & βεβαίως στα οικονομικά σας.
Παρουσίαση της οικονομοτεχνικής μας μελέτης με αναλυτικές λεπτομέρειες, περιγράφοντας όλες τις εργασίες που θα χρειαστεί ο χώρος σας, τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν καθώς και αναλυτικό κοστολόγιο & χρονοδιάγραμμα.
Παρουσίαση των προτεινόμενων υλικών που σας έχουμε συμπεριλάβει ή επιλέγοντας διαφορετικά υλικά, τα προσαρμόζουμε στην τελική μελέτη.
Δημιουργία 3D (τρισδιάστατων φωτορεαλιστικών απεικονίσεων) του χώρου του μπάνιου ώστε να γίνει καλύτερα κατανοητός ο συνδυασμός των χρωμάτων & των υλικών που επιλέξατε.
Ανάλυση των χρονοδιαγραμμάτων & των διαφόρων λεπτομερειών.
Διαμόρφωση του τελικού κοστολογίου βάση του αρχικού σας προϋπολογισμού.
Παρουσίαση των προτεινόμενων υλικών που σας έχουμε συμπεριλάβει ή επιλέγοντας διαφορετικά υλικά, τα προσαρμόζουμε στην τελική μελέτη.
Δημιουργία 3D (τρισδιάστατων φωτορεαλιστικών απεικονίσεων) του χώρου του μπάνιου ώστε να γίνει καλύτερα κατανοητός ο συνδυασμός των χρωμάτων & των υλικών που επιλέξατε.
Ανάλυση των χρονοδιαγραμμάτων & των διαφόρων λεπτομερειών.
Διαμόρφωση του τελικού κοστολογίου βάση του αρχικού σας προϋπολογισμού.

Το αποτέλεσμα

Με την διαδικασία που προηγήθηκε το σημαντικότερο αποτέλεσμα είναι, ότι πριν ξεκινήσει οποιαδήποτε εργασία, εσείς έχετε επαρκή εικόνα του τελικού αποτελέσματος, γνωρίζετε το τελικό κόστος, & το ακριβές χρονοδιάγραμμα, πριν ακόμα κλείσει οποιαδήποτε συμφωνία.

Στην anakainisi δημιουργήσαμε ενδεικτικά πακέτα ανακαίνισης μπάνιου για να ενημερωθείτε σχετικά με τις παροχές, τις εργασίες, τα υλικά, τους χρόνους & τα κόστη που χρειάζεται μια ανακαίνιση μπάνιου, στο μέγεθος των τετραγωνικών μέτρων του ακινήτου σας. Σκοπός μας είναι να σας δώσουμε μια γενική ιδέα.Τα πακέτα ανακαίνισης που θα βρείτε εδώ, διαχωρίζονται ανάλογα με το μέγεθος του χώρου & το εύρος των εργασιών που επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος. Περιγράφονται αναλυτικά όλες οι απαραίτητες εργασίες & τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν. Όλα μας τα πακέτα είναι ευέλικτα & επιτρέπουν στον πελάτη μας, την προσθαφαίρεση ή αλλαγή εργασιών & υλικών ανάλογα με τις προτιμήσεις του.​ *Το κόστος & οι ποσότητες των υλικών είναι ενδεικτικές & προσαρμόζονται στα δεδομένα & τις ανάγκες του κάθε χώρου.

*Το κόστος της ανακαίνισης μπορεί να έχει τεράστια διαβάθμιση, ακόμα & αν η ανακαίνιση αφορά δύο μπάνιων ίδιων τετραγωνικών & ίδιας διαρρύθμισης. H διαβάθμιση ποικίλει ανάλογα με τον πελάτη, τις ανάγκες του, τα υλικά που θα επιλέξει, τα χρήματα που μπορεί να διαθέσει καθώς & το πόσο θέλει να επέμβει στο χώρο.

Ενδεικτικές εργασίες στη κατηγορία “Αναικαίνιση Μπάνιου”"

anakainisi.com.gr

Οι χρήστες είδαν επίσης :

Follow anakainisi on social media