Ανακαίνιση Μπάνιου

 Μπάνιο μοντέρνο
Μπάνιο vintage
Μπάνιο με κρυφό φωτισμό

Ανακαίνιση μπάνιου με την anakainisi

Η anakainisi , πρωτοπόρος στον τομέα της ανακαίνισης έχει αποδείξει στους πελάτες της, ότι η εμπειρία για την οργάνωση & κατασκευή ενός έργου, καθώς  Ο επαγγελματισμός του ανθρώπινου δυναμικού μας είναι το κλειδί για έναν αποτελεσματικό μετασχηματισμό. Έχουμε μια προσέγγιση με το<< κλειδί στο χέρι >>. Η πρότασή μας είναι ολοκληρωμένη και σας δείχνουμε το σχεδιασμό, την κατασκευή και την οργάνωση σε απεικόνιση 3D.

Μια πλήρης ή μερική ανακαίνιση του μπάνιου σας είναι συνήθως γρήγορη, οικονομική και υπεύθυνη.

Το μπάνιο είναι ο πιο προσωπικός χώρος του σπιτιού, όπου μετα από μια κουραστική μέρα  θέλουμε να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε ένα μπάνιο.  Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να μην είναι μόνο εύχρηστο , αλλά και όμορφο. Εκτός από καθαρά, ευρύχωρα και ασφαλή, τα μπάνια μας πρέπει επίσης να δημιουργούν τη σωστή ατμόσφαιρα στην οποία νιώθουμε άνετα.

Σε περίπτωση που θέλετε ο χώρος του μπάνιου σας να είναι μοναδικό και φτιαγμένος μέσα από τα όνειρα σας .Η Anakainisi προσφέρει ακριβώς αυτό, μετατρέποντας το μπάνιο στο πιο χαλαρωτικό μέρος του σπιτιού. Χρησιμοποιώντας ποιότητα ,εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και χάρη στην εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού μας, προσέχουμε κάθε λεπτομέρεια για να δημιουργήσουμε τον ιδανικό χώρο για εσάς. Η σωστή προετοιμασία , η στενή συνεργασία με τους πελάτες μας και το αίσθημα ευθύνης για τις ιδιαίτερες ανάγκες σας έχουν ως αποτέλεσμα ένα νέο μπάνιο, ακριβώς σύμφωνα με τα δικά σας πρότυπα και πάντα με βάση τα αρχικά σας σχέδια της εικονικής απεικόνισης που έχουμε δημιουργήσει για εσάς.

Σχεδιάζουμε & οργανώνουμε την ανακαίνιση του μπάνιου σας!!
Τι περιλαμβάνει η μελέτη & σχεδίαση ενός μπάνιου;

Καταγραφή  στον χώρο του μπάνιου.
Καταγράφουμε & Συμβουλεύουμε  τον πελάτη για τις αλλαγές που ονειρεύεται να γίνουν, ανάλογα με το ποσό επένδυσης που έχει να διάθεση ο καθένας για την ανακαίνιση του.
Υπολογίζουμε και αποτυπώνουμε τις διαστάσεις του μπάνιου, τεκμηριώνοντας όλες τις εργασίες που απαιτούνται για τη δημιουργία μιας νέας κάτοψης για το χώρο.
√  Προτάσεις για νέες κατόψεις που ετοιμάζουμε για εσάς, όπως αλλαγές σε προτάσεις, ώστε να έχετε μια ποικιλία επιλογών για διαφορετικά σενάρια σύμφωνα με τα οικονομικά πρότυπα και την αισθητική του καθενός. Αυτή η διαδικασία προβολής πραγματοποιείται στον εκθεσιακό μας χώρο.
Αναλυτική παρουσίαση της οικονομικής τεχνικής μελέτης μας, ανάλυση όλων των εργασιών που απαιτούνται για τη μετασκευή, αναλυτικοί υπολογισμοί κόστους και χρονοδιαγράμματα και υλικά που θα χρησιμοποιηθούν στο έργο.

√ Δημιουργούμε σχέδια του μπάνιου σας για να μπορέσετε να δείτε των συνδυασμό στα πλακάκια , στα ντουλάπια , τα είδη υγιεινής έτσι ώστε να γίνει κατανοητό το αποτέλεσμα .
Αναλύουμε διάφορες λεπτομέρειες και χρονοδιαγράμματα.
Με βάση τον προϋπολογισμό σας, αναπτύσσετε επίσης μια τελική εκτίμηση κόστους για το έργο.
Στην τελική μελέτη, παρουσιάζουμε το προτεινόμενο υλικό μας για συμπερίληψη στην πρόταση.

Το αποτέλεσμα

Πριν ξεκινήσει το έργο , εσείς γνωρίζετε τα πάντα για την ανακαίνιση όπως και το χρονοδιάγραμμα.

Ανακαίνιση Μπάνιου πολλές ιδέες

Δημιουργήσαμε ενδεικτικά πακέτα ανακαίνισης μπάνιου για να ενημερωθείτε σχετικά με τις παροχές, τις εργασίες, τα υλικά, τους χρόνους & τα κόστη που χρειάζεται μια ανακαίνιση μπάνιου, ανάλογα με τα τετραγωνικά μέτρα.  Δίνοντας μια γενική ιδέα. Το πακέτο ανακαίνισης χωρίζεται ανάλογα με το κόστος και το μέγεθος του χώρου και τις εργασίες που απαιτούνται για το έργο . Πραγματοποιήσαμε μια ανάλυση όλων των μηχανικών και υλικών που απαιτούνται για την ολοκλήρωση του έργου. Όλα τα πακέτα μας είναι ευέλικτα και έχουν τη δυνατότητα να προσθέτουν ή να αφαιρούν εργασίες και υλικά σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

*Οι ποσότητες των υλικών & τα κόστη είναι ενδεικτικά & προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε χώρου μας

*Το κόστος της ανακαίνισης μπορεί πολύ μεγάλες διάφορες στα κόστη , ακόμα & αν η ανακαίνιση αφορά δύο μπάνιων στα  ίδια τετραγωνικά & βασισμένα σε σχετικά  ίδιας διαρρύθμισης. Ποιες είναι  ανάγκες του, τα προϊόντα , τα υλικά που θα επιλέξει ο πελάτης  (Πλακάκια, Είδη Υγιεινής ,Κόλλες, Στόκοι κτλ. ), η διαβάθμιση πάντα είναι διαφορετική για τα λεφτά που μπορεί να επενδύσει ο καθένας.

Κάποια από τα πράγματα που θα χρειαστεί να διαλέξει είναι χρώματα , σχήματα δαπέδου & πλακιδίων  (Vintage, Μοντέρνο, Ξύλου, Μάρμαρου, Βιομηχανικού Τύπου, Ψηφιδωτά ).

Πολλές  ποικιλίες σε Γρανίτες & Μαρμαρά.

Πάρα πολύ μεγάλη Ποικιλία σε (Στόκους , Κόλλες , Υδραυλικοί Σωλήνες ).

Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού. Σε Ιταλικές & Ισπανικές Γραμμές.

Πολλές επιφάνειες και μορφές σε  Είδη Υγιεινής & Χώροι ευεξίας.

Ευθύνη μας είναι να παρέχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, χρησιμοποιώντας το χώρο μέσω της σωστής διαστημικής έρευνας προκειμένου να αξιοποιήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τον χώρο σας. Είμαστε κοντά σας να υλοποιήσουμε όλα τα όνειρά σας.

Ενδεικτικές εργασίες στη κατηγορία “Αναικαίνιση Μπάνιου”"

anakainisi.com.gr

Οι χρήστες είδαν επίσης :

Follow anakainisi on social media