10 λόγοι για να επιλέξετε anakainisi

10 λόγοι για να επιλέξετε anakainisi

10+1 λόγοι για να επιλέξετε την anakainisi

1. Η anakainisi είναι μια ελληνική εταιρία που λειτουργεί από το 2001 υπό την καθοδήγηση του Νικόλαου Δ. Βίδου. Η οικογένεια Βίδου, είναι στον χώρο των οικοδομικών εργασιών από το 1968. Από τότε μέχρι σήμερα, πιστοί σε αυτήν την οικογενειακή παράδοση, εργαζόμαστε καθημερινά στον χώρο της οικοδομής και της ανακαίνισης. Αγαπάμε και απολαμβάνουμε τη δουλειά μας η οποία δεν βρέθηκε τυχαία στον δρόμο μας, αλλά την επιλέξαμε γιατί μας ικανοποιεί να ομορφαίνουμε τους χώρους και εσείς να μπορείτε να τους χαρείτε με την οικογένεια σας.

2. Όλοι οι τεχνικοί μας, είναι επαγγελματίες πιστοποιημένοι τεχνίτες, καταξιωμένοι στο χώρο τον οικοδομικών εργασιών και έχουν επιλεγεί από την εταιρεία μας έπειτα από έλεγχο για την ποιότητα των εργασιών που προσφέρουν.

3. Στην έδρα μας διαθέτουμε μεγάλο εκθεσιακό χώρο όπου θα δείτε από κοντά υλικά και κατασκευές, όπως ντουλάπια κουζίνας, μπάνια, είδη υγιεινής και πλακίδια, πόρτες και ντουλάπες, κουφώματα αλουμινίου, pvc και πολλά άλλα. Με λίγα λόγια, ότι χρειάζεται η ανακαίνιση του σπιτιού σας, θα το βρείτε σε έναν μόνο χώρο, εξοικονομώντας σημαντικό χρόνο στην διαδικασία επιλογής υλικών.

4. Συζητάμε με τους πελάτες μας για τις εργασίες που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν και τους υποβάλλουμε προτάσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τα χρήματα που είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν.

5. Σας ετοιμάζουμε σχέδια και (3D) τρισδιάστατες απεικονίσεις (χωρίς οικονομική επιβάρυνση), ώστε να επιλέξετε την τελική διαμόρφωση του χώρου σας πριν αρχίσουν οι εργασίες.

6. Για οποιοδήποτε έργο, μικρό ή μεγάλο, στην οικονομοτεχνική προσφορά μας θα περιλαμβάνονται αναλυτικά τα κόστη ανά ειδικότητα, και το τελικό κόστος  χωρίς περαιτέρω χρεώσεις και ψιλά γράμματα.

10 λόγοι για να επιλέξετε anakainisi - Έκθεση
Μερεμέτια - Οικοδομικές Εργασίες

7. Δεσμευόμαστε ότι οι εργασίες που αναλαμβάνουμε θα ολοκληρωθούν σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

8. Επικοινωνείτε πάντα με έναν ανεξάρτητα από το πόσες ειδικότητες θα χρειαστούν για τις εργασίες που θα πραγματοποιήσετε.

9. Με το πέρας των εργασιών, συνεργείο καθαρισμού της εταιρίας μας, παραδίδει τον χώρο σε αρίστη προς χρήση κατάσταση, χωρίς να χρειαστεί να επιβαρυνθείτε επιπλέον οικονομικά.

10. Επιλέγοντας την αnαkαinisi έχετε γραπτή εγγύηση για τις εργασίες που έχουμε πραγματοποιήσει και το κυριότερο…

+ Επιλέγετε μια ελληνική επιχείρηση, με υψηλά ποιοτικά και τεχνικά κριτήρια η οποία σέβεται τα χρήματά σας, τον χρόνο και τον χώρο σας.

Οι καλύτεροι λόγοι να επιλέξετε για την Ανακαίνιση σας

anakainisi.com.gr

Οι χρήστες είδαν επίσης :

Follow anakainisi on social media