Ανακαίνιση Σπιτιού

Ανακαίνιση Σπιτιού και κουζίνας
Ανακαίνιση Σπιτιού και τραπεζαρία
Ανακαίνιση Σπιτιού και καθιστικό

Ανακαίνιση σπιτιού με την anakainisi

Ζούμε σε μια εποχή που η αγορά ενός νέου σπιτιού είναι μια δύσκολη υπόθεση. Η οικονομική κρίση, η αβεβαιότητα στον εργασιακό τομέα καθώς & τα λιγοστά μικρά δάνεια των τραπεζικών οργανισμών, προβληματίζουν σε μεγάλο βαθμό το κοινό. Το να διαμένουμε επίσης σε ένα παλιό, προβληματικό & μη λειτουργικό σπίτι, δεν είναι η λύση. Έτσι, ο πιο πολύς κόσμος στρέφεται πλέον στην ανακαίνιση & αναπαλαίωση του σπιτιού του. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να προβεί κάποιος στην ανακαίνιση της οικίας του. Ένας από τους σημαντικότερους είναι η παλαιότητα του ακινήτου & κατ΄επέκταση τα προβλήματα στη λειτουργία του.

Τα παλιά σπίτια συνήθως εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές & ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις τους, διαβρώσεις σε σοβάδες & τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς & πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή & αντικατάσταση. Μην ξεχνάμε & την ενεργειακή αναβάθμιση του ακινήτου, καθώς τα παλιά σπίτια καταναλώνουν ποιο πολύ ενέργεια για την θέρμανση & την ψύξη τους, με αποτέλεσμα να δαπανάει κανείς πολλά περισσότερα χρήματα απ΄ ότι αν είχε κάνει μια ανακαίνιση με σύγχρονες προδιαγραφές. Η παλαιότητα όμως δεν είναι ο μόνος λόγος για να προβεί κάποιος σε ανακαίνιση.Τα χρόνια περνάνε, οι ανάγκες μεταβάλλονται & σπίτια καινούργια 10ετίας & 20ετίας, ανακαινίζονται είτε για να αλλαχτεί η χρήση ενός δωματίου (πχ να ενοποιήσουμε των χώρο της παλιάς κουζίνας με το σαλόνι), η ακόμα & αλλαγή διαρρύθμισης εξ ολοκλήρου του σπιτιού. Διακοσμητικά υλικά, νέοι χρωματισμοί, ψευδοροφές & κρυφοί φωτισμοί είναι κάποιες από τις πολλές διακοσμητικές επεμβάσεις για να ανανεώσει κάποιος τον χώρο του. Οποιοσδήποτε & αν είναι ο λόγος, η anakainisi είναι εδώ για να σας βοηθήσει & να δημιουργήσει για εσάς το ιδανικό σπίτι!

Στην anakainisi σχεδιάζουμε την ανακαίνιση του σπιτιού σας!!

Το πιο σημαντικό κομμάτι για να προβεί κάποιος & να υλοποιήσει μια ανακαίνιση, είναι αυτό της μελέτης & του σχεδιασμού*. Στην anakainisi, έχοντας μια πολύχρονη εμπειρία στον χώρο μας, σχεδιάσουμε & οργανώσουμε την ανακαίνιση σας, ανεξάρτητα από το στάδιο της κατασκευής.

*Το στάδιο του σχεδιασμού & το στάδιο της κατασκευής, είναι δύο διαφορετικές διαδικασίες & ανεξάρτητες μεταξύ τους.

   Τι περιλαμβάνει η μελέτη & σχεδίαση ενός ακινήτου;

 • Αυτοψία στον χώρο του ακίνητου
 • Συζήτηση με τον πελάτη για τις αναδιαμορφώσεις που επιθυμεί να γίνουν, σύμφωνα πάντα με τον οικονομικό του προϋπολογισμό.
 • Αποτύπωση & καταμέτρηση των χώρων για την επιβεβαίωση της παλιάς κάτοψης (αν υπάρχει) ή την δημιουργία νέων κατόψεων του χώρου (σε περίπτωση που δεν υπάρχουν τα παλιά σχέδια).
 • Καταγραφή όλων των εργασιών που θα χρειαστεί ο χώρος.
 • Φωτογράφηση του χώρου (αν απαιτείτε).
 • Παρουσίαση των νέων κατόψεων καθώς & των εναλλακτικών προτάσεων που έχουμε ετοιμάσει για εσάς, ώστε να καταλήξουμε στην όσο το δυνατόν πιο εργονομική λύση.
 • Παρουσίαση των τελικών εργασιών που θα χρειαστεί ο χώρος.
 • Παρουσίαση (στον εκθεσιακό μας χώρο) των προτεινόμενων υλικών που έχουμε συμπεριλάβει στην μελέτη μας ή επιλέγετε διαφορετικά υλικά & τα προσαρμόζουμε στην τελική μας μελέτη.
 • Δημιουργία 3D (τρισδιάστατων φωτορεαλιστικών απεικονίσεων) κυρίως του χώρου της κουζίνας & του μπάνιου ώστε να γίνει καλύτερα κατανοητός ο συνδυασμός των χρωμάτων & των υλικών που επιλέξατε.
 • Ανάλυση των χρονοδιαγραμμάτων & των διαφόρων λεπτομερειών.
 • Διαμόρφωση του τελικού κοστολογίου βάση του αρχικού σας προϋπολογισμού.

Το αποτέλεσμα
Με την διαδικασία που προηγήθηκε το σημαντικότερο αποτέλεσμα είναι, ότι πριν ξεκινήσει οποιαδήποτε εργασία, εσείς έχετε επαρκή εικόνα του τελικού αποτελέσματος, γνωρίζετε το τελικό κόστος, & το ακριβές χρονοδιάγραμμα, πριν ακόμα κλείσει οποιαδήποτε συμφωνία.

Ανακαίνιση & σχεδιασμός ακινήτου
Ανακαινιση Σπιτιου απο την anakainisi
πριν και μετα

Η anakainisi, πρωτοπόρος στον τομέα της ανακαίνισης σπιτιού με  40 χρόνια εμπειρίας έχει αποδείξει στους πελάτες της, ότι η  οργάνωση & η κατασκευή ενός μικρού η μεγάλου έργου, καθώς & ο επαγγελματισμός των ανθρώπων μας, είναι το κλειδί μιας επιτυχημένης ανακαίνισης.

Στην anakainisi, δουλεύουμε με την μέθοδο “με το κλειδί στο χέρι”. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες προτάσεις & αναλαμβάνουμε να οργανώσουμε την ανακαίνιση του σπιτιού σας, γρήγορα, υπεύθυνα & οικονομικά. 

Ενδεικτικές εργασίες στη κατηγορία “Ανακαίνιση Σπιτιού”

anakainisi.com.gr

Οι χρήστες είδαν επίσης :

Follow anakainisi on social media