Ανακαίνιση Σπιτιού

anakainisi.com.gr-ανακαινιση

Ζούμε σε μια εποχή που η αγορά ενός νέου σπιτιού είναι μια δύσκολη υπόθεση. Η οικονομική κρίση, η αβεβαιότητα στον εργασιακό τομέα καθώς & τα λιγοστά μικρά δάνεια των τραπεζικών οργανισμών, προβληματίζουν σε μεγάλο βαθμό το κοινό. Το να διαμένουμε επίσης σε ένα παλιό, προβληματικό & μη λειτουργικό σπίτι, δεν είναι η λύση. Έτσι, ο πιο πολύς κόσμος στρέφεται πλέον στην ανακαίνιση & αναπαλαίωση του σπιτιού του. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να προβεί κάποιος στην ανακαίνιση της οικίας του. Ένας από τους σημαντικότερους είναι η παλαιότητα του ακινήτου & κατ΄επέκταση τα προβλήματα στη λειτουργία του.

Τα παλιά σπίτια συνήθως εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές & ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις τους, διαβρώσεις σε σοβάδες & τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς & πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρηση, επισκευή ή & αντικατάσταση. Μην ξεχνάμε & την ενεργειακή αναβάθμιση του ακινήτου, καθώς τα παλιά σπίτια καταναλώνουν ποιο πολύ ενέργεια για την θέρμανση & την ψύξη τους, με αποτέλεσμα να δαπανάει κανείς πολλά περισσότερα χρήματα απ΄ ότι αν είχε κάνει μια ανακαίνιση με σύγχρονες προδιαγραφές.

Η παλαιότητα όμως δεν είναι ο μόνος λόγος για να προβεί κάποιος σε ανακαίνιση.Τα χρόνια περνάνε, οι ανάγκες μεταβάλλονται & σπίτια καινούργια 10ετίας & 20ετίας, ανακαινίζονται είτε για να αλλαχτεί η χρήση ενός δωματίου (πχ να ενοποιήσουμε των χώρο της παλιάς κουζίνας με το σαλόνι), η ακόμα & αλλαγή διαρρύθμισης εξ ολοκλήρου του σπιτιού.

Διακοσμητικά υλικά, νέοι χρωματισμοί, ψευδοροφές & κρυφοί φωτισμοί είναι κάποιες από τις πολλές διακοσμητικές επεμβάσεις για να ανανεώσει κάποιος τον χώρο του. Οποιοσδήποτε & αν είναι ο λόγος, η anakainisi είναι εδώ για να σας βοηθήσει & να δημιουργήσει για εσάς το ιδανικό σπίτι!

Ανακαίνιση σπιτιού με την anakainisi

Η anakainisi, πρωτοπόρος στον τομέα της ανακαίνισης σπιτιού με  40 χρόνια εμπειρίας έχει αποδείξει στους πελάτες της, ότι η  οργάνωση & η κατασκευή ενός μικρού η μεγάλου έργου, καθώς & ο επαγγελματισμός των ανθρώπων μας, είναι το κλειδί μιας επιτυχημένης ανακαίνισης.

Στην anakainisi, δουλεύουμε με την μέθοδο “με το κλειδί στο χέρι”. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες προτάσεις & αναλαμβάνουμε να οργανώσουμε την ανακαίνιση του σπιτιού σας, γρήγορα, υπεύθυνα & οικονομικά. 

Στην anakainisi σχεδιάζουμε την ανακαίνιση του σπιτιού σας!!

Το πιο σημαντικό κομμάτι για να προβεί κάποιος & να υλοποιήσει μια ανακαίνιση, είναι αυτό της μελέτης & του σχεδιασμού*. Στην anakainisi, έχοντας μια πολύχρονη εμπειρία στον χώρο μας, σχεδιάσουμε & οργανώσουμε την ανακαίνιση σας, ανεξάρτητα από το στάδιο της κατασκευής.

*Το στάδιο του σχεδιασμού & το στάδιο της κατασκευής, είναι δύο διαφορετικές διαδικασίες & ανεξάρτητες μεταξύ τους.

   Τι περιλαμβάνει η μελέτη & σχεδίαση ενός ακινήτου;

 • Αυτοψία στον χώρο του ακίνητου
 • Συζήτηση με τον πελάτη για τις αναδιαμορφώσεις που επιθυμεί να γίνουν, σύμφωνα πάντα με τον οικονομικό του προϋπολογισμό.
 • Αποτύπωση & καταμέτρηση των χώρων για την επιβεβαίωση της παλιάς κάτοψης (αν υπάρχει) ή την δημιουργία νέων κατόψεων του χώρου (σε περίπτωση που δεν υπάρχουν τα παλιά σχέδια).
 • Καταγραφή όλων των εργασιών που θα χρειαστεί ο χώρος.
 • Φωτογράφηση του χώρου (αν απαιτείτε).
 • Παρουσίαση των νέων κατόψεων καθώς & των εναλλακτικών προτάσεων που έχουμε ετοιμάσει για εσάς, ώστε να καταλήξουμε στην όσο το δυνατόν πιο εργονομική λύση.
 • Παρουσίαση των τελικών εργασιών που θα χρειαστεί ο χώρος.
 • Παρουσίαση (στον εκθεσιακό μας χώρο) των προτεινόμενων υλικών που έχουμε συμπεριλάβει στην μελέτη μας ή επιλέγετε διαφορετικά υλικά & τα προσαρμόζουμε στην τελική μας μελέτη.
 • Δημιουργία 3D (τρισδιάστατων φωτορεαλιστικών απεικονίσεων) κυρίως του χώρου της κουζίνας & του μπάνιου ώστε να γίνει καλύτερα κατανοητός ο συνδυασμός των χρωμάτων & των υλικών που επιλέξατε.
 • Ανάλυση των χρονοδιαγραμμάτων & των διαφόρων λεπτομερειών.
 • Διαμόρφωση του τελικού κοστολογίου βάση του αρχικού σας προϋπολογισμού.
Ανακαίνιση & σχεδιασμός ακινήτου

Το αποτέλεσμα
Με την διαδικασία που προηγήθηκε το σημαντικότερο αποτέλεσμα είναι, ότι πριν ξεκινήσει οποιαδήποτε εργασία, εσείς έχετε επαρκή εικόνα του τελικού αποτελέσματος, γνωρίζετε το τελικό κόστος, & το ακριβές χρονοδιάγραμμα, πριν ακόμα κλείσει οποιαδήποτε συμφωνία.

Follow anakainisi on social media