Πακέτο ανακαίνισης σπιτιού 50τμ εώς 70τμ

SMART 2 HOME

Πακέτο ανακαίνισης σπιτιού 50τμ έως 70τμ. SMART2

ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ / ΔΙΑΦΟΡΑ

Προετοιμασία & σύνταξη οικονομοτεχνικής μελέτης.
Δημιουργία & παρουσίαση σχεδίων 2D, για το νέο λουτρό & την κουζίνα της οικίας.
Οργάνωση & επίβλεψη των εργασιών.
Αποκομιδή & απομάκρυνση των διαφόρων απορριμμάτων & μπαζών, που θα δημιουργηθούν κατά την πορεία των εργασιών.
Τοποθέτηση μεγάλου κάδου, για τα μπάζα που θα δημιουργηθούν κατά την πορεία των εργασιών.

Πακέτο ανακαίνισης σπιτιού 50τμ έως 70τμ. ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
Πακέτο ανακαίνισης σπιτιού 50τμ έως 70τμ. ΣΟΒΑΤΙΣΜΑΤΑ

ΣΟΒΑΤΙΣΜΑΤΑ

Σοβάτισμα των τοιχίων του λουτρού & της κουζίνας της οικίας, έπειτα από τις καθαιρέσεις των παλαιών πλακιδίων & των διάφορων υδραυλικών μερεμετιών που θα δημιουργηθούν.
Κατασκευή νέας τσιμεντοκονίας στο δάπεδο του λουτρού, έπειτα από την εγκατάσταση των νέων σωληνώσεων ύδρευσης & αποχέτευσης.
Επάλειψη μονωτικού κονιάματος (υγρομόνωση) στο δάπεδο του μπάνιου, με ανασήκωμα 30cm περιμετρικά των τοιχίων (πριν την εγκατάσταση & τοποθέτηση των ειδών υγιεινής.)
Δόμηση στο κάτω μέρος της νέας ντουζιέρας του μπάνιου, με εξάοπα τούβλα, για την οριοθέτηση & στεγάνωση του χώρου.

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ / ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

Καθαίρεση των παλιών ειδών υγιεινής από το μπάνιο & την κουζίνα.
Καθαίρεση της παλιάς υδραυλικής εγκατάστασης & του παλιού δικτύου (εντός της οικίας) αποχέτευσης στον χώρο του μπάνιου & της κουζίνας.
Κατασκευή & εγκατάσταση νέου δικτύου ύδρευσης (εντός της οικίας) στο μπάνιο & την κουζίνα, με το νέο πρωτοποριακό σύστημα πολυστρωματικών μονοκόμματων σωληνώσεων της εταιρίας VALSIR.
Κατασκευή & εγκατάσταση νέου αποχετευτικού δικτύου (εντός της οικίας) για το μπάνιο & την κουζίνα, με σωλήνες PVC VALSIR για εγγυημένη εργασία.
Εγκατάσταση νέων σωληνώσεων (PVC) για τον εξαερισμό του απορροφητήρα στην κουζίνα.
Προμήθεια & εγκατάσταση τριών (3τεμ.) νέων επωνύμων μπαταριών ύδρευσης του Γερμανικού οίκου (Grohe), για τον νιπτήρα , την ντουζιέρα & τον νεροχύτη.
Προμήθεια & εγκατάσταση νέων ειδών υγιεινής, λεκάνη , καζανάκι & έπιπλο μπάνιου από ανθυγρό βακελίτη 75cm (σχέδιο- χρώμα της αρεσκείας σας) & καθρέπτη κρυφοντούλαπο από ανθυγρό βακελίτη 70cm.
Μεταφορά των νέων ειδών υγιεινής στον χώρο του έργου.

Πακέτο ανακαίνισης σπιτιού 50τμ έως 70τμ. ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ
Πακέτο ανακαίνισης σπιτιού 50τμ έως 70τμ. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ

Καθαίρεση του παλαιού ηλεκτρολογικού πίνακα της οικίας. Προμήθεια εγκατάσταση νέου ηλεκτρολογικού (μονοφασικού) πίνακα & νέων ασφαλειοδιακοπτών (Hager ή Legrand).
Καθαίρεση όλων των παλιών πριζοδιακοπτών της οικίας. Προμήθεια & εγκατάσταση νέων πριζοδιακοπτών (Legrand 30-35τεμ).
Εγκατάσταση του νέου συρόμενου απορροφητήρα στον χώρο της κουζίνας.
Προμήθεια & εγκατάσταση νέου φωτιστικού για το λουτρό (διπλή οπαλίνα με Led λαμπτήρες).

ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΑ – ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Καθαίρεση των παλαιών ντουλαπιών κουζίνας.
Σχεδιασμός, κατασκευή & τοποθέτηση νέων ντουλαπιών της κουζίνας (έως 8τρχ.μ.) από βακελιτικό πορτάκι της αρεσκείας σας. Τα νέα ντουλάπια θα περιλαμβάνουν, βακελιτικό πάγκο (4cm), συρταριέρα τεσσάρων θέσεων, κουταλοθήκη, inox κάδο απορριμμάτων, αλουμίνιο νεροσυλλέκτη στον πάτο του κεντρικού ντουλαπιού, χειρολαβές ντουλαπιών (inox μπάρα 16cm), & όλα σε σχέδιο & χρωματισμό της αρεσκείας σας.
Προμήθεια & εγκατάσταση απορροφητήρα ενεργειακής κλάσης Α+ (Teka inox) με διπλό μοτέρ, μεταλλικά φίλτρα & επιλογή για λειτουργία με φίλτρα άνθρακα .
Αντικατάσταση των παλιών πόμολων με νέα, στις 2 ντουλάπες των υπνοδωματίων. Αντικατάσταση των παλιών χειρολαβών με νέα, απ’ όλες τις εσωτερικές πόρτες

Πακέτο ανακαίνισης σπιτιού 50τμ έως 70τμ. ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΑ - ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Πακέτο ανακαίνισης σπιτιού 50τμ έως 70τμ. ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ

Προετοιμασία, κάλυψη των πραγμάτων (εάν ο χώρος κατοικείται). Καθαρισμός & λείανση (τρίψιμο) των τοιχίων, με περιστροφικό τριβείο μεγάλων επιφανειών.
Στοκάρισμα & αστάρωμα των μερεμετιών έπειτα από τις διάφορες εργασίες. Χρωματισμός των τοιχίων & των οροφών της οικίας, με οικολογικά πλαστικά χρώματα ελληνικών εταιριών (VEHRO, Vivechrom κ.τ.λ.).
Σπατουλάρισμα της οροφής του λουτρού.
Σπατουλάρισμα των τοιχίων της κουζίνας έπειτα από την νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση & τις διάφορες καθαιρέσεις.
Ελαιοχρωματισμός εσωτερικών πορτών (έως 5τεμ.) με οικολογική άοσμη ριπολίνη νερού.
Ελαιοχρωματισμός μέσα & έξω των 2 ντουλαπών των υπνοδωματίων (έως 12 φύλλα).

ΠΛΑΚΑΚΙΑ

Καθαίρεση των παλαιών πλακιδίων από τα τοιχία & το δάπεδο του μπάνιου & από τα τοιχία την κουζίνας.
Προμήθεια & τοποθέτηση νέων πλακιδίων για το μπάνιο (έως 25τ.μ.) με πλακίδια της επιλογής σας (έως 18€τ.μ.) Ισπανικών ή Ιταλικών οίκων.
Προμήθεια & τοποθέτηση νέων πλακιδίων στην πλάτη της κουζίνας (έως 4τ.μ.), με πλακίδια της επιλογής σας (έως 15€τ.μ.), Ισπανικών ή Ιταλικών οίκων.

Πακέτο ανακαίνισης σπιτιού 50τμ έως 70τμ. ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΠΑΝΙΟΥ
Πακέτο ανακαίνισης σπιτιού 50τμ έως 70τμ. ΔΑΠΕΔΑ

ΔΑΠΕΔΑ LAMINATE

Προμήθεια & τοποθέτηση πατώματος Laminate πάχους 8+1cm, (κατηγορίας ac5 class33), σε σχέδιο & χρώμα της αρεσκείας σας, σε όλα τα δάπεδα (εκτός του λουτρού) της οικίας.

 ΓΥΨΙΝΑ / ΞΗΡΑ ΔΟΜΗΣΗ

Τοποθέτηση νέων γύψινων (polyester), περιμετρικά της οροφής του λουτρού, έπειτα από την τοποθέτηση των πλακιδίων.

Πακέτο ανακαίνισης σπιτιού 50τμ έως 70τμ. ΞΗΡΑ ΔΟΜΗΣΗ
Πακέτο ανακαίνισης σπιτιού 50τμ έως 70τμ. ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Κατασκευή & τοποθέτηση πόρτας ασφαλείας (10/10mm θωράκισης), από ηλεκτρογαλβανιζμένη λαμαρίνα, μεταλλικό κάσωμα 20/10 mm ηλεκτροστατικής βαφής, με ειδικό διαμορφωμένο προφίλ για αντιδιαρρηκτική προστασία. Ασφάλεια σε 16 σημεία, 8 σταθερά έμβολα & 8 κινούμενα.   Ανεμοφράκτης, ελαστικό περιμετρικά της πόρτας, ματάκι πανοραμικό, ρυθμιζόμενοι μεντεσέδες βαρέως τύπου, περιοριστής ανοίγματος.
Σύστημα μπλοκαρίσματος antiblock το οποίο σε προσπάθεια διάρρηξης ή καταστροφής του συστήματος προστασίας κυλίνδρου defender μπλοκάρει την κλειδαριά & δεν ξεκλειδώνει.
Κλειδαριά κυλίνδρου αυτόματου μπλοκαρίσματος, με αποσπώμενο αφαλό (IZEO R7 μικρό κλειδί). Ξύλινη επένδυση (Laminate) σε χρώμα & σχέδιο της αρεσκείας σας.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Με το πέρας των εργασιών, καθαρισμός των χώρων όπου εργάστηκαν οι τεχνικοί μας, από συνεργείο καθαρισμού της εταιρίας μας.

Πακέτο ανακαίνισης σπιτιού 50τμ έως 70τμ. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Πακέτο ανακαίνισης σπιτιού 50τμ έως 70τμ

 ΠΑΚΕΤΟΥ SMART 2 HOME

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Ο εκτιμώμενος χρόνος αποπεράτωσης των παραπάνω εργασιών κυμαίνεται από 30 έως 33 ημέρες.

Καλέστε το τηλεφωνικό μας κέντρο να σας ενημερώσουμε για την διαδικασία & να σας λύσουμε την οποιαδήποτε πιθανή απορία έχετε.

21075161112107516222 – 2107516722 

Διευκρινήσεις

Στο πακέτο SMART 2 HOME συμπεριλαμβάνονται εργασίες & προμήθειες υλικών, για μια οικονομική ανακαίνιση σπιτιού από 50 έως 70 τ.μ.
Το κόστος & οι ποσότητες των υλικών στα πακέτα ανακαίνισης, είναι ενδεικτικά & προσαρμόζονται στα δεδομένα & τις ανάγκες ενός σπιτιού. Οι ανάγκες & τα δεδομένα του κάθε σπιτιού είναι διαφορετικά & μόνο έπειτα από λεπτομερή σχεδιασμό του χώρου, μπορούμε να υπολογίσουμε οριστικό & ακριβές κόστος.
Το κόστος & οι ποσότητες των παραπάνω υλικών είναι ενδεικτικές. Το τελικό κόστος διαμορφώνεται μαζί με εσάς & προσαρμόζεται στις δικές σας οικονομικές δυνατότητες.
Όλα μας τα πακέτα είναι ευέλικτα & επιτρέπουν στον πελάτη μας, την προσθαφαίρεση εργασιών & υλικών ανάλογα με τις προτιμήσεις του & τα χρήματα που είναι διατεθειμένος να ξοδέψει.​
Στο συνολικό κόστος δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α 24%, ο οποίος συνυπολογίζεται στο τέλος των εκτελεσθέντων εργασιών.​

Εγγυήσεις

Τα υλικά κατασκευής που περιλαμβάνονται στο πακέτο, είναι ευρωπαϊκά Α ποιότητας & συνοδεύονται από τις απαραίτητες εγγυήσεις των κατασκευαστριών εταιριών.
Η anakainisi, θέλοντας να εξασφαλίσει την ποιότητα των εργασιών που σας παρέχει, δίνει & γραπτή εγγυήσεις στις εργασίες που θα αναλάβει & σε περίπτωση που υπάρξει κακοτεχνία, θα επισκευάσει η & θα αντικαταστήσει σε πολλές των περιπτώσεων εντελώς δωρεάν το πιθανό πρόβλημα που θα δημιουργηθεί.

PLUS 300 Home

PLUS300 Πακέτο ανακαίνισης σπιτιού 50τμ έως 70τμ

PLUS 250 Home

PLUS250 Πακέτο ανακαίνισης σπιτιού 50τμ έως 70τμ

SMART 1 Home

SMART1HOME Πακέτο ανακαίνισης σπιτιού 50τμ έως 70τμ

PLUS bathroom

PLUSBATHROOM Πακέτο ανακαίνισης σπιτιού 50τμ έως 70τμ

PLUS kitchen

PLUSKITCHEN Πακέτο ανακαίνισης σπιτιού 50τμ έως 70τμ
Follow anakainisi on social media