Ανακαίνιση Κουζίνας

Ανακαίνιση κουζίνας άσπρο γκρι
Ανακαίνιση Κουζίνας κόκκινη με γυαλί
Ανακαίνιση Κουζίνας Κίτρινο με πλακάκια

Όλοι γνωρίζουμε η έχουμε ακούσει τι σημαίνει Ανακαίνιση Κουζίνας & τι χρειάζεται να γίνει για να ανακαινιστεί ένας τέτοιος χώρος. Μπάζα, σκόνη, ηλεκτρολογικά, υδραυλικά, σοβατίσματα, χρωματισμοί, πλακάκια, την κατασκευή & τοποθέτηση των νέων ντουλαπιών & άλλα πολλά, όπου πολλές φορές ο ενδιαφερόμενος σκέφτεται όλη αυτήν τη διαδικασία, σαν χολιγουντιανή ταινία τρόμου.

Τα περισσότερα σπίτια στο κέντρο της πόλης λόγω της παλαιάς κατασκευής έχουν κουζίνες οι οποίες είτε δεν είναι εργονομικές, είτε έχουν παλιά και κατεστραμμένα έπιπλα.

Η κουζίνα είναι ο αγαπημένος χώρος για μικρούς & μεγάλους. Βάση στατιστικών έχει τη συχνότερη χρήση σε σχέση με τα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού & όπως είναι φυσικό, οι διάφορες φθορές που προκύπτουν με το πέρασμα του χρόνου, δεν προκαλούν έκπληξη. Η ανάγκη για ανακαίνιση της κουζίνας μας σιγά σιγά γίνετε μονόδρομος. Βέβαια, μια κουβέντα είναι αυτή.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα απ’ την αρχή. Από την πρώτη στιγμή που θα μας γνωρίσετε, θα διαπιστώσετε ότι πρόκειται να συνεργαστείτε με μια μεγάλη τεχνική ομάδα. Προτεραιότητα μας είναι η σωστή ενημέρωση & η πλήρη καθοδήγηση του πελάτη μας, στην οποιαδήποτε εργασία  ανακαίνισης επιθυμεί να κάνει ο πελάτης.

Ποια είναι η διαδικασία ανακαίνισης μιας κουζίνας;


Α) Το πρώτο ραντεβού στον χώρο σας είναι το Α & το Ω της ανακαίνισης σας. Ο Μηχανικός της εταιρίας μας, θα σας επισκεφτεί για να αποτυπώσει με κάθε λεπτομέρεια τον χώρο της κουζίνας σας. Θα να καταγράψει όλες τις εργασίες. Μια φιλική συζήτηση, είναι μια πολύ καλή αρχή & το κλειδί μιας πρώτης προσέγγισης. Για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε τι ακριβώς επιθυμείτε & πως φαντάζεστε την νέα σας κουζίνα!

Β) Σχεδιασμός & υλικά. Το πιο σημαντικό κομμάτι για να προβεί κάποιος σε ανακαίνιση κουζίνας, είναι αυτό της μελέτης & του *σχεδιασμού. Το μυστικό για έναν σωστό σχεδιασμό κουζίνας ξεκινάει από τις ανάγκες που έχετε για τον χώρο αυτό & κατ’ επέκταση το ύφος και στυλ που θα θέλετε να έχει! Το δημιουργικό μας τμήμα, οι αρχιτέκτονες, πολίτικοί μηχανικοί & οι διακοσμητές στην anakainisi, θα εργασθούν για εσάς & σε 7 έως 10 ημέρες, θα δημιουργήσουν με κάθε λεπτομέρεια μια σειρά από σχεδιαστικές προτάσεις & κατασκευάστηκες λύσεις, έτσι ώστε να μπορέσετε να επιλέξετε βάσει των εργονομικών, αισθητικών & οικονομικών σας αναγκών, το σχέδιο κουζίνας που σας ταιριάζει!

Στάδια και διαδικασίες

Γ) Το δεύτερο ραντεβού. Έχοντας ολοκλήρωση τα σχέδια & την οικονομοτεχνική μας μελέτη, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ορίσουμε ένα δεύτερο ραντεβού στον εκθεσιακό χώρο της εταιρίας μας. Θα σας παρουσιάσουμε τα σχέδια που ετοιμάσαμε για εσάς & θα συζητήσουμε τις οποίες πιθανές αλλαγές & τελικές λεπτομέρειες θέλετε.  Θα επιλέξετε υλικά μέσα από μια μεγάλη γκάμα δειγμάτων (πορτάκια, πάγκους, είδη υγιεινής & οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε) διαμορφώνοντας έτσι εσείς τα τελικά κόστη, ώστε να παραλάβετε την οικονομοτεχνική προσφορά που ευθυμείτε στα μέτρα των δυνατοτήτων σας!!

Το αποτέλεσμα
Με την διαδικασία που προηγήθηκε το σημαντικότερο αποτέλεσμα είναι, ότι πριν ξεκινήσει οποιαδήποτε εργασία, εσείς έχετε επαρκή εικόνα του τελικού αποτελέσματος, γνωρίζετε το τελικό κόστος, & το ακριβές χρονοδιάγραμμα, πριν ακόμα κλείσει οποιαδήποτε συμφωνία.

το πρώτο ραντεβού από την ανακαίνιση

Στην anakainisi σχεδιάζουμε & κατασκευάζουμε έπιπλα κουζίνας custome (όχι προκατασκευασμένα), δημιουργούμε έπιπλα σε κλασική & μοντέρνα γραμμή, εκπληρώνοντας έτσι κάθε επιθυμία. Βρίσκουμε λύσεις για όλα τα βαλάντια και δημιουργούμε έπιπλα κουζίνας αποκλειστικά & μόνο στα μέτρα σας! Μην ξεχνάτε όλα μας τα έπιπλα έχουν εγγύηση στην κατασκευή & τοποθέτηση 3 χρόνια “Αfter sale guarantee” .

Ανακαινιση κουζινα πριν και μετα
Ανακαινιση κουζινα πριν και μετα ντουλαπια και τοιχος
Ανακαινιση κουζινα πριν και μετα με νησιδα στην μεση

Στην anakainisi δημιουργήσαμε ενδεικτικά πακέτα ανακαίνισης σπιτιού για να ενημερωθείτε σχετικά με τις παροχές, τις εργασίες, τα υλικά, τους χρόνους & τα κόστη που χρειάζεται μια ανακαίνιση σπιτιού, στο μέγεθος των τετραγωνικών μέτρων του ακινήτου σας. Σκοπός μας είναι να σας δώσουμε μια γενική ιδέα. Τα πακέτα ανακαίνισης που θα βρείτε εδώ, διαχωρίζονται ανάλογα με το μέγεθος του χώρου & το εύρος των εργασιών που επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος. Περιγράφονται αναλυτικά όλες οι απαραίτητες εργασίες & τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν. Όλα μας τα πακέτα είναι ευέλικτα & επιτρέπουν στον πελάτη μας, την προσθαφαίρεση ή αλλαγή εργασιών & υλικών ανάλογα με τις προτιμήσεις του.​ *Το κόστος & οι ποσότητες των υλικών είναι ενδεικτικές & προσαρμόζονται στα δεδομένα & τις ανάγκες του κάθε χώρου.

*Το κόστος της ανακαίνισης μπορεί να έχει τεράστια διαβάθμιση, ακόμα & αν η ανακαίνιση αφορά δύο σπίτια ίδιων τετραγωνικών & ίδιας διαρρύθμισης. H διαβάθμιση ποικίλει ανάλογα με τον πελάτη, τις ανάγκες του, τα υλικά που θα επιλέξει, τα χρήματα που μπορεί να διαθέσει καθώς & το πόσο θέλει να επέμβει στο χώρο.

Πακέτα ανακαίνισης κουζίνας

Πακετο ανακαινισης PLUS KITCHEN 1 ερχεται σε λιγο

Οικονομικό πακέτο ανακαίνισης κουζίνας

πακετο ανακαινισης κουζινας PLUS KITCHEN 2 ερχεται σε λιγο

Μεσαίο πακέτο ανακαίνισης κουζίνας

Πακετο ανακαινισης κουζινας PLUS KITCHEN 3 βασικο πακετο

Πακέτο ανακαίνισης κουζίνας

Ενδεικτικές εργασίες στη κατηγορία “Ανακαίνιση Κουζίνας”

anakainisi.com.gr

Οι χρήστες είδαν επίσης :

Follow anakainisi on social media