Υδραυλικές εργασίες – Θέρμανση – Αέριο

Υδραυλικές εργασίες

Η anakainisi αναλαμβάνει & προσφέρει υδραυλικές εργασίες όλων των ειδών καθώς και την κατασκευή νέων οικιακών δικτύων, με σύγχρονα υλικά που πληρούν όλες τις ανάγκες σας. Εξασφαλίζοντας την σωστή λειτουργία και την μεγάλη διάρκεια ζωής, οι τεχνικοί της anakainisi μπορούν να επισκευάσουν ή να κατασκευάσουν οτιδήποτε σχετίζεται με τις υδραυλικές εργασίες. Από τις βασικές υδραυλικές εργασίες που πραγματοποιούνται σε ένα σπίτι είναι η αντικατάσταση των σωληνώσεων ύδρευσης & αποχέτευσης σε κουζίνα & μπάνιο. Τα χαρακτηριστικά μιας σωστής εγκατάστασης είναι: η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται , η επιλογή της σωστής θέσης των εγκαταστάσεων , ο έλεγχος λειτουργίας των εγκαταστάσεων έπειτα από τη τοποθέτηση τους & το πιο σημαντικό η εμπειρία & η τεχνογνωσία των τεχνικών. Η anakainisi σας δίνει γραπτή εγγύηση για τις υδραυλικές εργασίες που αναλαμβάνει.

Θέρμανση – Ψύξη

Υπάρχουν πολλά συστήματα θέρμανσης/ψύξης μεταξύ των  οποίων μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με τη βασική πηγή ενέργειας, τις κλιματολογικές συνθήκες, την εγκατάσταση & τη διαρρύθμιση του χώρου καθώς & το κόστος. Πρέπει επίσης να λάβετε υπ’ όψιν σας τον παράγοντα των ρύπων προς το περιβάλλον, όπως επίσης & το πόσο επιβλαβής μπορεί να είναι ο τρόπος λειτουργίας ενός συστήματος για την υγεία.

Τα συστήματα θέρμανσης /ψύξης όπως : Ηλεκτρικά  Αντλίες θερμότητας (κλιματιστικά), Μονάδες fan coil, Αερόθερμα, Θερμοσυσσωρευτές, Πάνελ υπέρυθρης ακτινοβολίας. Καύσεως Λέβητες πετρελαίου, Λέβητες φυσικού αερίου, Λέβητες βιομάζας, Τζάκια/σόμπες βιομάζας. Στην anakainisi διαθέτουμε όλη την τεχνογνωσία για να επιλέξουμε μαζί το κατάλληλο για εσάς σύστημα θέρμανσης/ψύξης, καθώς & τους τεχνικούς για την σωστή τοποθέτηση του οποιοδήποτε συστήματος.

Υδραυλικεσ εργασιες
Υδραυλικέσ εργασίες
Υδραυλικές εργασίες
Υδραυλικές εργασίες
Υδραυλικές εργασίες σωμα καλοριφερ
Υδραυλικές εργασίες καλοριφέρ πετσετοκρεμαστρα μπάνιου
Υδραυλικές εργασίες καλοριφέρ λεβιτας πετρελαιου

Ενδεικτικές εργασίες στη κατηγορία “Υδραυλικές εργασίες”

anakainisi.com.gr

Οι χρήστες είδαν επίσης :

Follow anakainisi on social media