Κουφώματα Αλουμινίου – Κουφώματα PVC

Κουφώματα αλουμινίου

Γιατί να προτιμήσετε την anakainisi για την αγορά και τοποθέτηση των αλουμινίων σας:

Πόσο θα σας κοστίσουν τα κουφώματα του σπιτιού σας;

Στην Ελληνική αγορά κυκλοφορούν οχτώ με δέκα περίπου μάρκες για κουφώματα αλουμινίου. Το σίγουρο είναι ότι όλοι θα προσπαθήσουν να σας πείσουν ότι έχουν το καλύτερο προϊόν και βέβαια στην καλύτερη τιμή. Αυτό όμως που ποτέ δεν θα κάνουν, είναι το να συγκρίνουν το δικό τους προϊόν με ένα άλλο προϊόν κάποιας αντίστοιχης εταιρίας (ονομαστικά) π.χ. ένα κούφωμα της europa με ένα της alousystem, η ένα της etem με ένα της kommerling κ.τ.λΈνας αλουμινάς συνεργάζεται με δυο η τρεις εταιρείες αλουμινίων (μάρκες). Ο λόγος που δεν μπορεί να συνεργαστεί με όλες είναι, γιατί η κάθε μάρκα αλουμινίου απαιτεί τα κατάλληλα εργαλεία & καλούπια, τα όποια είναι πανάκριβα. Για να μπορέσει να κατασκευάσει κάποιος κουφώματα & από τις δέκα εταιρείες, θα πρέπει να επενδύσει κάποια χιλιάδες euro, όπου θα ήταν και παράλογο. Το αποτέλεσμα; Θα σας πουλήσουν αυτά που κατασκευάζουν και τοποθετούν και σαφώς θα σας πουν ότι είναι τα καλύτερα των άλλων. Λογικό είναι!…να πουλήσουν θέλουν οι άνθρωποι.

Στην anakainisi όμως… η φιλοσοφία μας είναι εντελώς διαφορετική!

  1. Σας παρουσιάζουμε δείγματα  κουφωμάτων & από τις εννέα- δέκα εταιρίες, ώστε να έχετε πλήρη εικόνα  για το αλουμινένιο κούφωμα που θα επιλέξετε.
  2. Σας παραδίνουμε εγγράφως τις επίσημες προδιαγραφές και το κόστος των αλουμινίων, έτσι ώστε να είστε εσείς αυτοί που θα επιλέξουν πιο αλουμίνιο ταιριάζει στις ανάγκες του σπιτιού και της τσέπης σας και όχι κάποιος που απλά προσπαθεί να σας πουλήσει.
  3. Με αυτόν τον τρόπο οι πελάτες μας, αποκτούν πλήρη τεχνική ενημέρωση σε 20΄λεπτά. Επιλέγουν μόνοι τους ποιο κούφωμα ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους, είτε από θέμα οικονομικό είτε από θέμα αισθητικής – design. Τόσο λοιπόν χρειάζονται οι τεχνικοί της anakainisi για να σας ενημερώσουν…20 λεπτά από τον χρόνο σας!

και μην ξεχνάτε…

Στην anakainisi είμαστε όλοι τεχνικοί και όχι πωλητές εταιρείας κουφωμάτων. Πρωταρχικός μας σκοπός είναι η ενημέρωση του καταναλωτή & όχι η προώθηση & πώληση των κουφωμάτων ή υλικών της κάθε εταιρίας.

Κουφώματα PVC

Τα σύγχρονα συστήματα πλαστικών κουφωμάτων pvc είναι  μια εντελώς νέα σύνθεση η οποία όμως έχει αντιγραφεί από τη φύση και έχει πολύτιμες ιδιότητες. Τα πλεονεκτήματά του είναι η μεγάλη διάρκεια ζωής, το χαμηλό κόστος, η απλή κατεργασία καθώς επίσης και το ότι είναι ανακυκλώσιμο υλικό, θα σας οδηγήσουν να το επιλέξετε.

Η anakainisi αναλαμβάνει την δημιουργία και την εγκατάσταση pvc με εξειδικευμένους τεχνικούς και με μοντέρνο σχεδιασμό. Η χρήση του pvc ως δομικό υλικό μπορεί να κατανεμηθεί στις εξής κατηγορίες: Μπαλκονόπορτες, Παράθυρα, Πόρτες εσωτερικές & εξωτερικές, Ρολά, Ντουλάπες.

Ενδεικτικές εργασίες στη κατηγορία “Κουφώματα αλουμινίου – κουφώματα pvc”

anakainisi.com.gr

Οι χρήστες είδαν επίσης :

Follow anakainisi on social media