Ελαιοχρωματισμός  – Λούστρα – Τεχνοτροπίες

ελαιοχρωματισμός λούστρα τεχνοτροπia

Μεταμορφώστε τους χώρους σας.. γρήγορα και οικονομικά!

Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία ελαιοχρωματισμού σε οποιοδήποτε χώρο εσωτερικό ή εξωτερικό. Η ταχύτητα στα έργα που αναλαμβάνουμε είναι αποτέλεσμα της επένδυσης που έχουμε κάνει στον επαγγελματικό μας εξοπλισμό αλλά προπάντων στους σωστούς επαγγελματίες που διαθέτουμε για αυτήν την ειδικότητα.

Διαθέτουμε τα κατάλληλα ανυψωτικά μηχανήματα, σκαλωσιές, αναβατόρια, γερανάκια. Χρησιμοποιούμε επαγγελματικά μηχανήματα στις εργασίες μας όπως: τριβεία (flex), ηλεκτρικές ξύστρες μπετού και μηχανήματα (airless) για γρήγορα αποτελέσματα με οικονομία στο χρώμα και στην τσέπη σας από τα παραπανίσια μεροκάματα.

Ελαιοχρωματισμός
Τεχνοτροπίες
Τεχνοτροπίες τσιμετοκονιας
Βαφή σε κάγκελα
Βαφή σε κάγκελα εξωτερικού χώρου
Βαφή σε ξύλινα κουφώματα

Στην anakainisi μια ομάδα 130 περίπου τεχνικών είναι έτοιμοι να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Ανεξάρτητα των εμπλεκομένων συνεργείων, εσείς μιλάτε με έναν εκπρόσωπο της εταιρίας, ο οποίος είναι και ο υπεύθυνος για την καθοδήγηση και ολοκλήρωση των εργασιών.

Βάψιμο Σπιτιών & Κτιρίων: Ελαιοχρωματιστές, Μπογιατζήδες

Είμαστε επαγγελματίες με πάρα πολλά  χρόνια εμπειρία. Τα συνεργεία μας μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε εργασία, μεγάλη ή μικρή. Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, σκαλωσιές κ.λπ. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και από εκεί ξεκινήσαμε. Είμαστε δίπλα σας, συζητώντας τις ανάγκες σας και βρίσκοντας την καλύτερη και πιο οικονομική λύση που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας.

Στη συνέχεια ξεκινάμε την εκτέλεση του έργου, δίνοντας προσοχή στη λεπτομέρεια, τηρώντας αυστηρά τον συμφωνημένο χρόνο παράδοσης και φροντίζοντας να μην υπερβούμε τον προϋπολογισμό κόστους.

κοψίματα σε γωνίες τοίχου
Βάψιμο εξωτερικό σε τοίχο

Βάψιμο Εσωτερικών χώρων

Ελαιοχρωματιστές σε όποια περιοχή και αν βρίσκεστε στην Αττική.

Ο ελαιοχρωματισμός , ειδικά η βαφή εσωτερικών σπιτιών, είναι μια διαδικασία που απαιτεί μια σειρά προσεκτικού χειρισμού και επιλογής των κατάλληλων υλικών και μόνο ένα επαγγελματικό συνεργείο  βαφής σπιτιών μπορεί να σας προσφέρει τη σωστή δουλειά. Η σωστή προετοιμασία του χώρου που θα σχεδιαστεί είναι ένας από τους κύριους παράγοντες για να έχετε ένα ομοιόμορφο τελικό αποτέλεσμα. Πρέπει να επιλέξουμε τα σωστά υλικά και χρώματα για τα καλύτερα αισθητικά και ποιοτικά αποτελέσματα και χρησιμοποιούμε πάντα επώνυμα και οικολογικά χρώματα. Με πολυετή εμπειρία στο βάψιμο διαμερισμάτων βάφουμε με μεράκι και χάρη τον χώρο σας χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά. Για το βάψιμο του σπιτιού σας χρησιμοποιούμε υλικά  επώνυμων εταιρειών με πιστοποίηση.

Ελαιοχρωματισμός


Σπιτιού με υγρασία, με σκασίματα και ξεφλουδίσματα

(διόρθωση για πάντα με εξειδικευμένα υλικά)
Σπιτιού με προβλήματα μούχλας και νικοτίνης

(ειδική βαφή για να γίνει το τέλειο αποτέλεσμα)
Πολυκατοικιών – Κλιμακοστασίων – Πόρτες Ασανσέρ
Σπιτιού με σπατουλάρισμα σε βαμμένο τοίχο

Γραφείων – Καταστημάτων
Σπιτιών (και επιπλωμένων)

Πολυτελών Κατοικιών
Διαμερισμάτων
Μεζονετών

Βάψιμο Πολυτελών Κατοικιών
Βάψιμο Διαμερισμάτων
Βάψιμο Μεζωνετών
Βάψιμο Μονοκατοικιών

Ελαιοχρωματισμοί εξωτερικών χώρων σε κτήριο

Σπιτιού, σπατουλάρισμα και στοκάρισμα σε καινούργιο σπίτι
Κουφωμάτων, Καλοριφέρ και Ερμαρίων με οικολογική ρεπουλίνι
Σπατουλάρισμα πάνω σε σαγρέ τοίχο για να γίνει λείος

Σε πλακάκια μπάνιου και κουζίνας με ειδικά υλικά
Μπανιέρας, επισμάλτωση και ειδική βαφή

Σε πόρτες και ντουλάπες
Ξύλινα παντζούρια
Εσωτερικών χώρων

Βαψιμο Πολυκατοικιών
Βάψιμο Γραφείων – Καταστημάτων
Βάψιμο Σιδηροκατασκευών (Κάγκελα)
Βάψιμο Ξύλινων κατασκευών (Πέργολες)

Βάψιμο Εξωτερικών χώρων

Η εξωτερική βαφή, εκτός από την ανανέωση, παρέχει και την απαραίτητη προστασία από την υγρασία στους τοίχους, ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί ως θερμομονωτικός παράγοντας, καθώς η ζέστη του σπιτιού δεν διαφεύγει εύκολα έξω τον χειμώνα.Οι πίνακες είναι επίσης απαραίτητοι για την προστασία του χώρου σας από την ηλιακή ακτινοβολία και για το λόγο αυτό συνηθίζεται να χρησιμοποιείτε κυρίως ανοιχτά χρώματα σε εξωτερικούς χώρους που αντανακλούν το φως του ήλιου.

Βάψιμο – Φρεσκάρισμα Διαμερίσματος

Προστασία – Δάπεδα – Προστασία επίπλων – Ειδικά νάιλον καλύμματα! Τρίψιμο – Ξύσιμο των τοίχων όπου ξεφλουδίζουν από την υγρασία ή την κακή κατασκευή (ρωγμές στους τοίχους) Βάψτε 2 στρώσεις με ειδικό υλικό, ασταρώστε με μονωτικό αστάρι για να αποφύγετε την υγρασία και βάψτε 2 στρώσεις με οικολογική βαφή της επιλογής σας από την επώνυμη εταιρεία. για ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Ακόμα κι αν το σπίτι είναι οικιστικό, θα βάψουμε το σπίτι σας και θα το παραδώσουμε άμεσα

Αναλαμβάνουμε το βάψιμο και την ανακαίνιση  σπίτια προς πώληση ή ενοικίαση.
Βάψιμο πόρτας μαζί με κούφωμα
Βάψιμο ντουλάπας  φύλλων
Βάψιμο μπαλκονόπορτας
Βάψιμο σε κάγκελα
Βάψιμο καλοριφέρ


Προετοιμασία χωρου, πώς να ξεκινήσετε την εργασία:

Σε ένα κατειλημμένο σπίτι, είμαστε έτοιμοι να εξασφαλίσουμε τον χώρο σας πριν ξεκινήσουν οι εργασίες. Τοποθετούμε  χαρτόνι σε όλες τις επιφάνειες του σπιτιού, χρησιμοποιήστε ειδικό προστατευτικό νάιλον για τα έπιπλά σας, μονώστε όλα τα κουφώματα – κουφώματα – πόρτες – πρίζες με ειδική χαρτοταινία.

Καθαρισμός χώρου αφού έχει γίνει το βάψιμο όλου του σπιτιού , όλα επιστρέφουν στη θέση τους.

Όλα τα έξοδα προετοιμασίας του χώρου επιβαρύνουν το συνεργείο  μας.

Κάνουμε ειδικές εργασίες στα εν λόγω σπίτια με μονωτικά αστάρια, βαφές ανθεκτικά στο ωίδιο και άλλα ειδικά υλικά – φθορές – ρωγμές – ξεφλούδισμα από υγρασία και ωίδιο.

Ελαιοχρωματισμός – Λούστρα – Τεχνοτροπίες – Βαψίματα

Ενδεικτικές εργασίες στη κατηγορία “Ελαιοχρωματισμοί – Λούστρα – Τεχνοτροπίες”

anakainisi.com.gr

Οι χρήστες είδαν επίσης :

Follow anakainisi on social media