Κάποιους Κάλους Λόγους για την Anakainisi

συχνές ερωτήσεις

Πείτε μου κάποιους καλούς λόγους για να επιλέξω την εταιρία anakainisi για την ανακαίνιση του σπιτιού μου;

1. Εμπειρία και εξειδίκευση

Από το 1968 μέχρι σήμερα, πιστοί στην οικογενειακή παράδοση, εργαζόμαστε καθημερινά στον χώρο της ανακαίνισης, με τον αγαπημένο (δάσκαλο για εμάς) παππού Αθανάσιο Βίδο. Η anakainisi είναι μια εταιρία που λειτουργεί από το 2001 υπό την καθοδήγηση του Νικόλαου Δ. Βίδου. Αγαπάμε και απολαμβάνουμε τη δουλειά μας η οποία όπως καταλάβατε δεν βρέθηκε τυχαία στον δρόμο μας.

2. Αξιόπιστοι τεχνικοί

Οι τεχνικοί μας, είναι επαγγελματίες πιστοποιημένοι τεχνίτες, καταξιωμένοι στο χώρο τον οικοδομικών εργασιών και έχουν επιλεγεί έπειτα από αυστηρά κριτήρια για την ποιότητα των εργασιών που προσφέρουν.

3. Εκθεσιακός χώρος

Στην έδρα μας διαθέτουμε μεγάλο εκθεσιακό χώρο. Εκεί θα βρείτε όλα σχεδόν τα υλικά που θα χρειαστεί η ανακαίνιση σας, εξοικονομώντας έτσι σημαντικό χρόνο στην επιλογή υλικών.

4. Εξατομικευμένη προσφορά

Συζητάμε μαζί σας τις εργασίες που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε, και προτείνουμε και εναλλακτικές λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και στα χρήματα που είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε με ακρίβεια το σενάριο κατασκευής που σας ταιριάζει.

5. Τρισδιάστατη απεικόνιση – 3D

Σχεδιάζουμε την νέα σας κουζίνα και το νέο μπάνιο με τρισδιάστατες απεικονίσεις (3D), έτσι έχετε μια ικανοποιητική εικόνα των συνδυασμών των υλικών και του τελικού αποτελέσματος, πριν αρχίσουν οι εργασίες.

6. Αναλυτική προσφορά

Για οποιοδήποτε έργο, μικρό ή μεγάλο, στην οικονομοτεχνική προσφορά μας περιλαμβάνονται αναλυτικά τα κόστη ανά ειδικότητα, και το τελικό κόστος  χωρίς περαιτέρω χρεώσεις και ψιλά γράμματα.

7. Αξιόπιστο χρονοδιάγραμμα

Δεσμευόμαστε γραπτώς ότι οι εργασίες που αναλαμβάνουμε θα ολοκληρωθούν σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα .

8. Ένας υπεύθυνος έργου

Επικοινωνείτε πάντα με έναν ανεξάρτητα από το πόσες ειδικότητες και πόσοι τεχνικοί θα χρειαστούν για τις εργασίες που θέλετε να πραγματοποιήσετε.

9. Με το κλειδί στο χέρι

Με το πέρας των εργασιών, συνεργείο καθαρισμού της εταιρίας μας αναλαμβάνει τον πλήρη καθαρισμό, και παραδίδει τον χώρο σας έτοιμο προς χρήση, χωρίς να χρειαστεί να επιβαρυνθείτε επιπλέον οικονομικά.

10. Εγγύηση ποιότητας

Επιλέγοντας την anakainisi έχετε γραπτή εγγύηση για τις εργασίες που έχουμε πραγματοποιήσει, και το κυριότερο…

 +  Επιλέγετε μια ελληνική επιχείρηση, με υψηλά ποιοτικά και τεχνικά κριτήρια η οποία σέβεται τα χρήματα, τον χρόνο και τον χώρο σας.

Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα

Follow anakainisi on social media