Συχνές Ερωτήσεις | Ανακαίνιση Σπιτιού

συχνές ερωτήσεις για την ανακαίνιση

Αγαπητοί επισκέπτες, δημιουργήσαμε την σελίδα – συχνές ερωτήσεις – θέλοντας να απαντήσουμε σε πιθανές απορίες που μπορεί να έχετε.
Για οποιαδήποτε περαιτέρω ερώτηση η απορία, μη διστάσετε να επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό μας κέντρο.

Η anakainisi διαθέτει μηχανικούς και αρχιτέκτονες οι οποίοι κάνουν εμπεριστατωμένες μελέτες για το χώρο που θέλετε να ανακαινίσετε. Έτσι κάθε αλλαγή που κάνετε γίνεται με ασφάλεια και χωρίς να διατρέχει κάποιο κίνδυνο το ακίνητο. Κάθε στοιχείο ενός ακινήτου κάθετο ή οριζόντιο, φέροντα ή μη, παίζει το δικό του ρόλο στη στατικότητα και τη λειτουργικότητα του. Γι΄αυτό πριν προβούμε σε οποιαδήποτε επέμβαση θα πρέπει να γνωρίζουμε τις επιπτώσεις που αυτή μπορεί να έχει στο ακίνητο μας. Πριν, λοιπόν, κάνουμε μια αλλαγή στο χώρο μας, όπως το να χτίσουμε ή να γκρεμίσουμε ένα τοίχο, θα πρέπει να εκτιμηθεί από μηχανικό η δυνατότητα αυτής της παρέμβασης.

Η anakainisi διαθέτει πιστοποιημένους τεχνικούς όλων των ειδικοτήτων, που καλύπτουν όλο το φάσμα των οικοδομικών εργασιών.

Κατά περίπτωση, αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση σας σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας βρίσκεστε.

Δυστυχώς δεν είναι εφικτό να κοστολογηθεί ένα έργο ανακαίνισης με αυτόν τον τρόπο.

Το κόστος μιας ανακαίνισης μπορεί να έχει τεράστια διαβάθμιση, ακόμα και αν αφορά δύο σπίτια ίδιων τετραγωνικών και ίδιας διαρρύθμισης. H διαβάθμιση ποικίλει ανάλογα με τον πελάτη, τις ανάγκες του, τα υλικά που θα επιλέξει, τα χρήματα που μπορεί να διαθέσει και το πόσο θέλει να επέμβει στο χώρο.

Το σωστό είναι να επισκεφθεί μηχανικός μας τον χώρος σας, έτσι ώστε να έχει μία πλήρη εικόνα της κατάστασης στην οποία βρίσκεται. Κατόπιν συντάσσουμε μία οικονομοτεχνική μελέτη προσαρμοσμένη στα μέτρα σας και βεβαίως των δυνατοτήτων του σπιτιού. Έτσι, υπολογίζεται με ακρίβεια το κόστος του έργου της ανακαίνισης.

Το κόστος που αναγράφεται στην τελική προσφορά που θα συμφωνήσουμε, δεν πρόκειται να αλλάξει κατά τη διάρκεια των εργασιών, από τη πλευρά μας , πάρα μόνο αν μας ζητήσετε εσείς να γίνει κάποια αφαίρεση ή πρόσθεση στις εργασίες και στα υλικά.
Σε κάθε προσφορά μας αναγράφεται χρονοδιάγραμμα εργασιών που καλούμαστε να το τηρήσουμε και εγγυόμαστε γραπτώς γι΄αυτό.

Δεν έχετε καμία οικονομική επιβάρυνση. Η anakainisi ως ανάδοχος του έργου καλύπτει όλες τις απαραίτητες ασφαλιστικές εισφορές, εκτός από την περίπτωση έκδοσης άδειας εργασιών μικρής κλίμακας. Η συγκεκριμένη άδεια κοινοποιείται από την Υπηρεσία Δόμησης (πολεοδομικό γραφείο) στο ΙΚΑ όπου και υπάρχει υποχρέωση να προσέλθει ο ιδιοκτήτης, να υπογράψει το έργο και εν συνεχεία να πληρώσει τα απαιτούμενα ημερομίσθια.

Στην αρχική οικονομοτεχνική προσφορά που σας κάνουμε, περιλαμβάνουμε υλικά άνω της μέσης ποιότητας και τιμής, τα οποία φυσικά είναι προτεινόμενα.  Κατόπιν, μπορούμε να αναπροσαρμόσουμε το κοστολόγιο και τα υλικά στα μέτρα σας, ανάλογα με τα χρήματα που διαθέτετε. Για το λόγο αυτό διαθέτουμε εκθεσιακό χώρο όπου μπορείτε να επιλέξετε, από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, αυτά που σας ικανοποιούν σε ποιότητα, κόστος και αισθητική.

Με τον τρόπο αυτό, διαμορφώνετε το ιδανικό για εσάς κοστολόγιο βάση του δικού σας προϋπολογισμού.

Δεν αποκλείουμε μία τέτοια συνεργασία αλλά είμαστε επιφυλακτικοί κυρίως για λόγους τήρησης του χρονοδιαγράμματος που θα σας έχουμε δώσει.
Εμείς προσφέρουμε ως επί το πλείστον τεχνικές υπηρεσίες, δηλαδή δεν εμπορευόμαστε τα υλικά. Παρ΄όλα αυτά για να διευκολύνουμε τους πελάτες μας που δεν μπορούν να διαθέσουν χρόνο στην έρευνα αγοράς, διαθέτουμε εκθεσιακό χώρο με προϊόντα και υλικά από όλες τις εταιρίες με τις οποίες συνεργαζόμαστε. Η επιλογή από αυτή την γκάμα των υλικών δεν είναι σε καμία περίπτωση δεσμευτική αλλά βοηθητική.

Συχνές Ερωτήσεις 

anakainisi.com.gr

Οι χρήστες είδαν επίσης :

Follow anakainisi on social media