Ποια είναι η οικονομική επιβάρυνση που θα έχω αν ζητήσω από την anakainisi να μου συντάξει μία οικονομο-τεχνική προσφορά;

οικονομική & τεχνική προσφορά

Για την σύνταξη οικονομοτεχνικής προσφοράς μία ή δύο ειδικοτήτων, είναι δωρεάν& δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση. Για ολική ανακαίνιση η οποία περιλαμβάνει πολλές & διάφορες ειδικότητες όπως: καθαιρέσεις τοιχίων, ηλεκτρολογικά, υδραυλικά, ξυλουργικά κλπ.,  απαιτείται επίσκεψη μηχανικού στο χώρο σας & σε αυτή την περίπτωση υπάρχει ελάχιστη χρέωση. Ο μηχανικός θα κάνει αυτοψία & λεπτομερής καταγραφή των εργασιών για την σύνταξη της οικονομοτεχνικής μελέτης. Αν το έργο απαιτεί ανακαίνιση κουζίνας ή μπάνιου, τότε στη μελέτη μας θα συμπεριλαμβάνονται και σχεδία κατόψεων καθώς και εναλλακτικές προτάσεις για να επιλέξετε με ακρίβεια το σενάριο κατασκευής που σας ταιριάζει.

Διευκρινήσεις
Αν θέλετε οικονομοτεχνική προσφορά για μια έως δυο ειδικότητες, πχ ελαιοχρωματισμό, κουφώματα αλουμίνιου κτλ. είναι δωρεάν & δεν υπάρχει καμία απολύτως χρέωση. Στην περίπτωση που η εργασίες είναι εκτός Αττικής & η απόσταση από την έδρα μας είναι άνω των 25 χιλιομέτρων, η περιλαμβάνονται διόδια, Ferryboat, καράβι, αεροπλάνο, θα χρεωθούν τα απαραίτητα οδοιπορικά του τεχνικού που θα επισκεφτεί τον χώρο σας.

Για ολική ανακαίνιση σπιτιού, κουζίνας, μπάνιου.

Στην περίπτωση, που περιλαμβάνονται πολλές & διάφορες εργασίες για καταγραφή, όπως : Ανακαίνιση κατοικίας, αλλαγη διαμόρφωσης χώρου , ανακαίνιση μπάνιου, ανακαίνιση κουζίνας, καθαιρέσεις τοίχων κτλ. τότε  απαιτείται η επίσκεψη μηχανικού στο χώρο. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει η  ελάχιστη χρέωση των 80€ +ΦΠΑ, η οποία αφορά την ελάχιστη μίσθωση του μηχανικού όταν θα επισκεφτεί τον χώρο σας. Στην περίπτωση που η εργασία είναι εκτός Αττικής & η απόσταση από την έδρα μας είναι άνω των 25 χιλιομέτρων, η περιλαμβάνονται διόδια, Ferryboat, καράβι, αεροπλάνο, θα χρεωθούν & τα απαραίτητα οδοιπορικά του μηχανικού που θα επισκεφτεί τον χώρο σας.

Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα

Follow anakainisi on social media