Η Διαδικασία της Ανακαίνισης

συχνές ερωτήσεις

Ενδιαφέρομαι να ανακαινίσω το σπίτι μου.Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουμε;

Επικοινωνείτε με την anakainisi  προκειμένου να ορίσουμε ένα ραντεβού για να  επισκεφτεί ένας μηχανικός μας το χώρο σας. Το ραντεβού αυτό είναι απαραίτητο για να καταγράψουμε τις εργασίες που επιθυμείτε να κάνετε.  Στη συνέχεια σας ετοιμάζουμε μία πλήρη οικονομοτεχνική μελέτη, όπου θα αναφέρονται αναλυτικά τα παρακάτω:

  • Οι εργασίες που θέλετε να πραγματοποιηθούν, καταγεγραμμένες ανά ειδικότητα.
  • Οι προδιαγραφές των υλικών καθώς και το πως, και που θα χρησιμοποιηθούν.
  • Το κόστος ανά ειδικότητα εργασίας και ο συνολικός προϋπολογισμός έργου
  • Το χρονοδιάγραμμα εργασιών
  • Τις εγγυήσεις για τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν

Αν το έργο απαιτεί ανακαίνιση κουζίνας, ανακαίνιση μπάνιου, τότε στη μελέτη μας θα περιλαμβάνεται και σχεδιασμός νέων κατόψεων καθώς και εναλλακτικές προτάσεις , ώστε να επιλέξετε με ακρίβεια και αισθητική το σενάριο κατασκευής που σας ταιριάζει.

Κατόπιν ορίζουμε ένα δεύτερο ραντεβού (στα γραφεία μας), για να δείτε την οικονομοτεχνική προσφορά που σας ετοιμάσαμε και να διαμορφώσετε εσείς τις τελικές λεπτομέρειες, και φυσικά το τελικό κόστος που επιθυμείτε.

Επίσης, να σας ενημερώσουμε ότι στην έδρα μας, διαθέτουμε εκθεσιακό χώρο όπου μπορείτε να δείτε μεγάλη ποικιλία από υλικά κατασκευών, εντοιχισμένα έπιπλα κουζίναςπλακάκια, ξύλινα πατώματακουφώματα αλουμινίου / pvcεσωτερικές πόρτες Laminate, πόρτες ασφαλείαςείδη υγιεινής και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί να επιλέξετε για το σπίτι σας, εξοικονομώντας σημαντικό χρόνο στην διαδικασία επιλογής υλικών!

Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα

Follow anakainisi on social media