Συστήματα σκίασης – Τέντες

Συστήματα σκίασης - Τέντες

Η anakainisi δραστηριοποιείτε στον χώρο της σκίασης πάνω από είκοσι πέντε χρονιά. Παρέχουμε όλων των τύπων συστήματα σκίασης & σας προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα & σας ενημερώνουμε για την τελευταία τεχνολογία σε συστήματα σκίασης. Η πολυετή εμπειρία μας, μας δίνει την δυνατότητα να βρίσκουμε λύσεις σε οποιαδήποτε ειδική & απαιτητική κατασκευή έχετε φανταστεί. Τέντες απλές, τέντες με βραχίονες, συστήματα αυτοματισμού, ριντό , roller, roman, πέργκολες μεταλλικές, ξύλινες, ασύμμετρες κατασκευές, αίθρια και κατασκευές μεγάλων διαστάσεων και διάφορες άλλες υπηρεσίες. Δίνουμε πάντα σημασία στη λεπτομέρεια & στη λειτουργικότητά της κάθε κατασκευής & εγγυόμαστε γραπτώς για τις κατασκευές.

Συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρείες της αγορά όπως η  Ten Cate, Calbari, Dickson, Somfy, Swella, Lastros, Design. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε υφάσματα και κατασκευές στον εκθεσιακό μας χώρο ώστε να  διαμορφώνουμε το χώρο σας με τη καλύτερη αισθητική.

4 Βασικές συμβουλές για την τέντα σας.

Ο ήλιος έχει πάρα πολλά οφέλη για την φύση & τον άνθρωπο, αλλά δεν παύει να έχει κάποιες βλαβερές ακτίνες UVA & UVB. Τα συστήματα σκίασης ενισχύουν την προστασία των αντικειμένων στο σπίτι μας & περιορίζουν την οπτική επαφή με το εσωτερικό του σπιτιού. Οπότε μια τέντα θα πρέπει να είναι αδιάβροχη & οικολογική.

  • Να μην είναι σκουρόχρωμη η οποία απορροφάει μεγάλο μέρος του ήλιου & να μην είναι πολύχρωμη γιατί κουράζουν τα μάτια & την ψυχολογία. Μια σωστή επιλογή είναι μια μονόχρωμη τέντα η οποία δεν κουράζει τόσο το μάτι όσο & την ψυχολογία σας.
  • Η επιλογή που πανιού. Πολλές φορές έχουμε δει τέντες να είναι μαύρες με διάφορα μαύρα στίγματα. Θα πρέπει να επιλέξετε πανί, που έχει ειδική επεξεργασία για μύκητες ώστε μην την πάροδο του χρόνου η τέντα σας να μένει αναλλοίωτη & καθαρή.
  • Βασικό πλεονέκτημα σε μια τέντα, είναι η επιλογή ενός ισχυρού μηχανισμού η ενός καλού επώνυμου βραχίονα, ώστε να μην σκίζετε στις ακραίες από τις καιρικές συνθήκες & να μπορεί να τεντωθεί σωστά.
  • Ένα σύστημα σκίασης μας προσφέρει χαμηλότερη θερμοκρασία στον εσωτερικό μας χώρο μέχρι & 15 βαθμούς. Έχουμε μείωση στο εισερχόμενο φως του ηλίου & την αντηλιά έως & 94%. Προστατεύουμε τα αντικείμενα μας όπως έπιπλα, χαλιά, ξύλινα πατώματα από το ξεθώριασμα.

Συστήματα κλεισίματος εξωτερικών χωρών

Ειδικευόμαστε στα συστήματα κλεισίματος εξωτερικών χώρων για την καλύτερη προστασία & ασφάλεια.. Διαμορφώνουμε τον εξωτερικό σας χώρο έτσι, ώστε να απολαμβάνετε κάθε στιγμή. Η καλύτερη τεχνολογία σε τέντες, πέργκολες, κασετίνες, αυτοματισμοί, μοτέρ, βραχίονες απλούς ή βαρέου τύπου, θα είναι κάποιες από τις προτάσεις μας για ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Ειδικευόμαστε στα συστήματα κλεισίματος εξωτερικών χώρων για την καλύτερη προστασία & ασφάλεια.. Διαμορφώνουμε τον εξωτερικό σας χώρο έτσι, ώστε να απολαμβάνετε κάθε στιγμή. Η καλύτερη τεχνολογία σε τέντες, πέργκολες, κασετίνες, αυτοματισμοί, μοτέρ, βραχίονες απλούς ή βαρέου τύπου, θα είναι κάποιες από τις προτάσεις μας για ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Κασετίνες
Οι κασετίνες μπορούν να καλύψουν μικρές αλλά & μεγάλες επιφάνειες. Προσφέρουν δροσερή σκιά αλλά & μια φωτεινή νύχτα αφού διαθέτουν ειδικά spots κατά μήκος του συστήματος.

Καποτίνες
Οι καποτίνες είναι ένα διαφορετικό είδος τέντας. Χρησιμοποιείται κυρίως σε καταστήματα ή ακόμα σε εξωτερικούς χώρους σπιτιού. Ιδανική λύση για την κάλυψη προσόψεων, παραθύρων & εισόδων. Μπορεί να είναι απλές,  αυτόματες, χειροκίνητες ή με μηχανισμό. Μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας με όλες τις διαστάσεις & χρώματα.

Στέγαστρα
Τα στέγαστρα αποτελούν ένα διαφορετικό είδος προστασίας του χώρου σας καθώς κατασκευάζονται & τοποθετούνται σε ειδικές κατασκευές. Οι  κατάλληλες προδιαγραφές για τα στέγαστρα επιλέγουμε τα σωστά υλικά για τις ανάγκες σας ώστε να δώσουμε την καλύτερη τη λύση. Τα στέγαστρα θα αποτελέσουν μια σίγουρη λύση για την προστασίας & ανθεκτικότητας.

Εσωτερική σκίαση
Τα Συστήματα Εσωτερικής Σκίασης στον εσωτερικό χώρο του σπιτιού μας μπορούμε να ρυθμίσουμε τον φωτισμό. Η εσωτερική σκίαση είναι αρκετά λειτουργική αφού χρησιμοποιείται ακόμα και για διακοσμητικούς λόγους. Μπορούμε να τα διαμορφώσουμε με άπειρα υφάσματα, περσίδες, roller και roman ώστε  επιλέξετε τον τύπο που σας ταιριάζει. Ο μηχανισμός μπορεί να είναι χειροκίνητος ή αυτόματος ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Κάθετη σκίαση με τέντα
Η καθετή σκίαση σας προσφέρει λύσεις για τέλεια προστασία από το φως και τον άνεμο. Τα πλαϊνά και κάθετα συστήματα τελευταίας τεχνολογίας σε σχέδια και χρώματα που ποικίλουν

Μοτέρ
Η σύγχρονη τεχνολογία όπως οι αυτοματισμοί, μοτέρ, βραχίονες απλοί ή βαρέους τύπου , χειροκίνητοι ή τηλεχειριζόμενοι ,κασετίνες.

Αυτοματισμοί
Κάντε τη τέντα ή την πέργκολά σας έξυπνη, για περισσότερη ασφάλεια & ηρεμία!!
Οι αυτόματες τέντες ξεχωρίζουν λόγω του μηχανισμού που χρησιμοποιείται & θα προσαρμοστούν αυτόματα στις καιρικές συνθήκες χάρη στους αισθητήρες ήλιου & ανέμου. Όταν ο ήλιος αρχίσει να χτυπά, η τέντα κατεβαίνει. Όταν ο αέρας αρχίσει να φυσάει, μαζεύεται αυτόματα σας ανάλογα με τα καιρικά φαινόμενα με αποτέλεσμα να την προστατεύει με τον καλύτερο τρόπο. Ασύρματος αισθητήρας ΑΕΡΑ, ασύρματος αισθητήρας ΗΛΙΟΥ επίσης μπορείτε να τα συνδυάσετε σε ένα σύστημα αυτοματισμού ασύρματου αισθητήρα. Πέρα τον αυτοματισμό που μπορείτε να έχετε από τις καιρικές συνθήκες. Σας δίνετε η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή από το smart phone σας για να δημιουργήσετε μια εξατομικευμένη ατμόσφαιρα. Πάρτε τον έλεγχο της σκίασης του σπιτιού σας στα χέρια σας!

Τέντες
Συστήματα σκίασης
Συστήματα σκίασης
Συστήματα σκίασης

Ενδεικτικές εργασίες στη κατηγορία “Συστήματα σκίασης – Τέντες”

anakainisi.com.gr

Οι χρήστες είδαν επίσης :

Follow anakainisi on social media