Πακέτα Ανακαίνισης

Λίγα λόγια για τα Πακέτα Ανακαίνισης μας…

Τα Πακέτα Ανακαίνισης που θα βρείτε εδώ διαχωρίζονται ανάλογα με το μέγεθος του χώρου & το εύρος των εργασιών.Περιγράφουν αναλυτικά όλες τις απαραίτητες εργασίες & τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν. Το κόστος & οι ποσότητες των υλικών είναι ενδεικτικές και προσαρμόζονται στα δεδομένα & τις ανάγκες του κάθε χώρου. Οι ανάγκες & τα δεδομένα της κάθε ανακαίνισης είναι διαφορετικά & μόνο έπειτα από λεπτομερή σχεδιασμό του χώρου, μπορούμε να υπολογίσουμε οριστικό & ακριβές κόστος.
Το τελικό κόστος διαμορφώνεται μαζί με εσάς & προσαρμόζεται στις δικές σας οικονομικές δυνατότητες.
Όλα μας τα πακέτα είναι ευέλικτα & επιτρέπουν στον πελάτη την προσθαφαίρεση ή αλλαγή εργασιών & υλικών ανάλογα με τις προτιμήσεις του.

Πακέτα Ανακαίνισης

Ανακαίνιση σπιτιού

Πακέτα Ανακαίνισης

Ανακαίνιση κουζίνας

Πακέτα Ανακαίνισης

Ανακαίνιση μπάνιου

Στην anakainisi δημιουργήσαμε ενδεικτικά πακέτα ανακαίνισης  για να ενημερωθείτε σχετικά με τις παροχές, τις εργασίες, τα υλικά, τους χρόνους & τα κόστη που χρειάζεται μια ανακαίνιση , στο μέγεθος των τετραγωνικών μέτρων του ακινήτου σας. Σκοπός μας είναι να σας δώσουμε μια γενική ιδέα.

Τα πακέτα ανακαίνισης που θα βρείτε εδώ, διαχωρίζονται ανάλογα με το μέγεθος του χώρου & το εύρος των εργασιών που επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος. Περιγράφονται αναλυτικά όλες οι απαραίτητες εργασίες & τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν. Όλα μας τα πακέτα είναι ευέλικτα & επιτρέπουν στον πελάτη μας, την προσθαφαίρεση ή αλλαγή εργασιών & υλικών ανάλογα με τις προτιμήσεις του.​ Το κόστος & οι ποσότητες των υλικών είναι ενδεικτικές & προσαρμόζονται στα δεδομένα & τις ανάγκες του κάθε χώρου. H διαβάθμιση ποικίλει ανάλογα με τον πελάτη, τις ανάγκες του, τα υλικά που θα επιλέξει, τα χρήματα που μπορεί να διαθέσει καθώς & το πόσο θέλει να επέμβει στο χώρο.

anakainisi.com.gr

Οι χρήστες είδαν επίσης :

Follow anakainisi on social media