Ποια είναι η οικονομική επιβάρυνση που θα έχω αν ζητήσω από την anakainisi να μου συντάξει μία οικονομο-τεχνική προσφορά;

οικονομική & τεχνική προσφορά
Για τη σύνταξη δωρεάν οικονομοτεχνικής προσφοράς για εργασίες που απαιτούν μία ή δύο ειδικότητες δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση. Για ολική ανακαίνιση η οποία περιλαμβάνει αρκετές ειδικότητες όπως: καθαιρέσεις τοίχων, ηλεκτρολογικά, υδραυλικά, ξυλουργικά κλπ, απαιτείται η επίσκεψη μηχανικού μας στο χώρο σας.
Θα να γίνει λεπτομερής καταγραφή των εργασιών και  σύνταξη οικονομοτεχνικής μελέτης. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει η ελάχιστη χρέωση των 35 ευρώ, η οποία αφορά τα έξοδα του μηχανικού και του φακέλου της μελέτης.
Αν το έργο απαιτεί ανακαίνιση κουζίνας ή  μπάνιου, τότε στη μελέτη μας θα περιλαμβάνεται και σχεδιασμός νέων κατόψεων (χωρίς χρέωση)  και εναλλακτικές προτάσεις. Να επιλέξετε με ακρίβεια το σενάριο κατασκευής που σας ταιριάζει.
Ένα από τα πιο συχνά ερωτήματα που δέχεται και το δικό μας τηλεφωνικό κέντρο καθημερινά, είναι το «πόσο κοστίζει μία ανακαίνιση».
Είναι αρκετά δύσκολο, αλλά και λάθος, να σας δοθεί μία μονολεκτική απάντηση.
Γιατί;
Για τον απλό λόγο ότι ο κάθε πελάτης είναι μοναδικός και η κάθε περίπτωση ανακαίνισης ακινήτου, είναι ένα διαφορετικό project.
Το κόστος μιας ανακαίνισης, ακόμα κι αν αφορά δύο σπίτια όμοιων τετραγωνικών και διαρρύθμισης, μπορεί να έχει τεράστια διαφοροποίηση ανάλογα με τον πελάτη, τις ανάγκες του, τα υλικά που θα επιλέξει, και τα χρήματα που θέλει να διαθέσει.
Το σωστό, λοιπόν, είναι να γίνει αυτοψία του χώρου, από τον μηχανικό που θα επιλέξετε και να συνταχθεί μια οικονομοτεχνική μελέτη προσαρμοσμένη στα μέτρα σας.
Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα

Follow anakainisi on social media