Γκρεμίσματα – Αποξηλώσεις – Αποκομιδή

γκρεμίσματα

Προκατακτικές Εργασίες για την Ανακαίνιση

Συνήθως το πρώτο στάδιο μιας ανακαίνισης είναι οι αποξηλώσεις των στοιχείων που θα αντικατασταθούν, όπως είναι τα πατώματα, τα παλαιά πλακάκια, τα κουφώματα, τα ντουλάπια της κουζίνας κτλ. Αν η νέα διαμόρφωση απαιτεί πραγματοποιούνται και γκρεμίσματα τοίχων. Το γκρέμισμα ενός τοίχου συνεπάγεται μεταφορά ή κατάργηση των ηλεκτρολογικών ή υδραυλικών εγκαταστάσεων που βρίσκονται σε αυτόν (καλώδια, σωληνώσεις κτλ). Επίσης θα πρέπει να λάβουμε υπόψη πως πριν από το γκρέμισμα οποιουδήποτε στοιχείου θα πρέπει να έχει προϋπάρξει έλεγχος από αρμόδιο μηχανικό. Αυτό πρέπει να γίνει οπωσδήποτε ώστε να μην διακινδυνευτεί η στατικότητα του χώρου.

Έπειτα από τα γκρεμίσματα και τις αποξηλώσεις γίνεται η αποκομιδή των μπαζών που δημιουργήθηκαν σε κάδους με τη βοήθεια χωνιών ή άλλων μέσων κατάβασης.

Για την υλοποίηση των σχετικών υπηρεσιών, εφαρμόζονται αυστηροί κανόνες ασφάλειας για την αποφυγή ατυχημάτων, ενώ οι απαιτούμενες εργασίες ολοκληρώνονται σε σύντομο χρονικό διάστημα, ώστε ο εν λόγω χώρος εργασίας να αποδεσμευτεί γρήγορα για περαιτέρω αξιοποίηση.

Για μια οργανωμένη εργασία από επαγγελματίες τεχνικούς με αυστηρό χρονοδιάγραμμα.. καλέστε anakainisi… & επειδή οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τούς καλούς φίλους γραπτή εγγύηση σε όλες τις εργασίες μας, που μόνο αν μας γνωρίσετε, θα καταλάβετε γιατί είμαστε τόσο σίγουροι για τούς ανθρώπους μας και τις εργασίες μας.

αποξηλώσεις
αποκομιδή μπαζών
αποκομιδή μπαζών
Γκρεμίσματα
Γκρεμίσματα
αποξηλώσεις
αποκομιδή μπαζών

Ενδεικτικές εργασίες στη κατηγορία "Γκρεμίσματα – Αποξηλώσεις – Αποκομιδή"

anakainisi.com.gr

Οι χρήστες είδαν επίσης :

Follow anakainisi on social media